Daha yolun başındayız.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kamu nun tasarrufu olsa ne yazar , vatandas tozutmus durumda tuketimin dibini bulmus , ahlak olgusu sifirlanmis , tuketim toplumu nasil tasarrufa gecer , fren patlamis gecmis krizler gibi degil ortam
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam komünist yazmayı bilmiyor ...akıl veriyor
ben şahsım adına kimsenin yanında değilim.hele siyaseti hiç sevmem.ama içimden geçenleride yazarım bu beni bağlar.ama şuda bir gerçek dolarım var kar yaptım ülke bitsin çok daha kazanayım ben akıllıyım diye caka satanlara ifrit oluyorum.varsa var doların.. dolarını al ve git.kime ne faydası var?![]()
I LOVETHAILAND
Dolarlarını boz yüzde 27 28 faizleri cebe indir. akıllı olan bunu yapar, halk izler sonra aglar :d
8 yıl mütehaitleri besledik, şimdi onları 2 senede fazlasıyla geri alıcaz : D kuruşu kuruşuna geri alcaz.
ecnebi kurmuş sistemini 100 yıl önce yazmış bunun denklemini..sonuna kadar zorladı acısı cok fena cıkıcak şimdi.
8 yıl dayak yedik, 2 yılda biz dayak cekicez...reis de engelleyemez cok engelledi : D
Yer İmleri