Reis bu gidiþle dediðini yapacak galiba...tek haneye indirecek...
Reis bu gidiþle dediðini yapacak galiba...tek haneye indirecek...
Enpara 25 puan indirmiþ bugun
Çok fazla parametre var bakmanýz gereken. Türkiye yapacaðý ödemeler için kaynak bulmak zorunda. Fed 'in önümüzdeki sene yapacaðý 3 faiz artýsý dolarý daha deðerli hale getirecek keza ECB de faiz artýsý yapacak. Dolayýsýyla dolar ile borçlanmak zorlaþacak. Bir yandan ülkenin CDS puaný yükseliyor yani size kredi verecek kurumlar için risk puanýnýz artýyor bu da daha yüksek faizle borç almanýz demek, üreten bir ekonominiz yok v.b bir çok parametre var. Karar sizin benim fazla bilgim yok düþebilir de tabi, yine de bence eylül ayýnda %21-22 enflasyon beklenen yerde 24 düþük oran, baðlayacaksanýz daha yukarýdan baðlayýn derim.
Dediðim gibi fazla anlamam bu islerden siz sadece benim lafimla hareket etmeyin...
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalancý bahar esiyor yine bakalým, keþke gerçek olsa.
Malûm zamanda 4,90dan 4.50ye çekilme olduðunda 4.20ler gelecek nameleri çalýyordu. Tabi konjuktur farklý idi denebilir ama ekonomistler 5.50 ler gelebilir demeye baþlayýnca çaðrýþým yapýyor...
odeabank aradý az önce, dün 27 vermiþtim ama bugün 26.5 oldu, pazartesi daha da gevþeyebilir dedi. ayak mý yaptý bilmiyorum artýk.
Yer Ýmleri