Burgan dijital, müþteri temsilcisi 26.25 veriyoruz, pzt oranlarda düþüþ bekleniyor dedi. Teþekkür ettim![]()
Burgan dijital, müþteri temsilcisi 26.25 veriyoruz, pzt oranlarda düþüþ bekleniyor dedi. Teþekkür ettim![]()
Ya delirttiler. Sabah bankayi aradim 27.5 veririm dedi. Oglen dijitalden aradilar...ee siz hesap acmissini para yollamamissiniz...size ozel oran verecegiz yuksek dedi. Aha dedim 30 geliyor. Dedi 26.75 veriyoruz. Dayanamadim...
Sizin bankanizda ciddiyet goremiyorum kafa mi yapiyorsunuz. Dijital sozum ona daha yuksek verecekti siz subedeb daha dusuk veriyorsunuz dalgami geciyorsunuz dedim. Hesabimi acil kapatmalarini talep ettim. Rezillik resmen bakkal gibi calisiyorlar. Ben o riski alip o bankaya tek kurus havale yapmam
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Vakýf mt pazartesi oranlar 2 puan düþecek dedi. Ýnanmadým bakalým ne olacak. %23-24 e düþer dedi
Teb marifetli 24 ile devam ediyorum
Eylül ayýnýn enflasyon rakamýný ekim 3 .te açýklanacak.gerçek oraný açýklarlarsa. bu bankalarýn düþürdüðü oranlar tekrar yukarý yapar
Benim endiþem oki enflasyon oraný alicengiz oyununa kurban gidecek. çok iyi beceriyorlar. bu zamlar hiç olmamýþ gibi bir oran çýkarbilir karþýmýza.
Yer Ýmleri