yutan hamile ayu formasyonu var,kesersek şase olur,kesmeyelim
yutan hamile ayu formasyonu var,kesersek şase olur,kesmeyelim
Sen istiyor duj verecek yüz dolar
Hamdım Piştim Yandım
dollari ipten aldi bizim hamile ayu![]()
Sen istiyor duj verecek yüz dolar
Hamdım Piştim Yandım
Temmuz-Ağustos döneminde güzel kazandırmıştı. Fakat 5,40 üzerinde 7 liraya 3 günde giden hareketi boğa tuzağı olarak yorumluyorum. 3 günlük çok kısa bir zaman zarfında %30'lara varan bir yükselişin başka bir izahı yoktur. Böyle olağan dışı hareketlere kanmamak gerekir. O günleri hatırlayalım. 10 liralar havada uçuyordu. Amerika ile yaşanan kriz en üst noktadaydı. Ölmüştük, bitmiştik vs. O günlerde buralarda ne yazılmış dönüp okuyun. Anlarsınız ne demek istediğimi.
Bugüne döndüğümüzde ise dolar 5,40'a geri çekilmiş, Amerika ile yaşanan kriz de son bulmuş gibi gözükmektedir.
Dolar alıntıladığım yazıda belirttiğim kahverengi çizgiye 5,50'lerde geldi ve beni de mal sahibi yaptı. Sonrasında 5,87'ye bir çıkış yaşansada 5,40'lara geri çekildi.
Bundan sonrası için benim gördüğüm 7 liranın görülmesi ile başlayan düşüş trendinin 5,10 civarına kadar devam edeceğidir. Sonrasında düşen trendi yukarıya kıracağına ve kanal boyu kadar yükseleceğini tahmin etmekteyim. Düşen trendi yukarı kırdığında görüşmek üzere.
Not: Siz siz olun kendi bildiğiniz doğrulardan şaşmayın. Başkasının lafı ile kendi paranızı riske atmayın. Benimkisi bir öngörüdür. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecektir.
Salına salına aşağı trendine devam etmekte benim falıma göre
6.00 psikolojik sınırının kırılması durumunda Kasım ayı gibi 5.70 seviyelerini de test edecektir.
Hükümet de aşırı ısınan doların suyunu soğutmak için bir dizi iyi kötü önlem aldı.
Birkaç ay doların sükunetini takip edip vakti geldiğinde kademeli alıma geçeceğim.
Umarım dış politikamız da pozitif girdiler görmeye başlar ve aklı selim iç politikalar bunu destekler.
Tasarruf şart, syn.. Atilla Yeşilada bir sene resesyon olacak diyor, kötü yönetilirse bu dönem 2 seneye çıkar diyor.
Küçüleceğiz.![]()
ordu devlet hastanesi başhekimliği, dolardaki artış nedeniyle doktorlara pahalı malzeme gerektiren kalp damar cerrahi ameliyatlarında, acil durumlar dışında ameliyat yapmamaları yönünde talimat gönderdi."
https://eksisozluk.com/kalp-damar-ce...day=2018-09-26
Yer İmleri