Ben sizin çok derin bilgilere haiz olduðunuzu tahmin ediyorum. Reis gibi sað gösterip sol çakýyorsunuz. Kimse kimsenin kaçtan alýp sattýðýný bilemez. Bugün reis esnafa yaptýðý konuþmada faizin yükseleceðini bilmiyor muydu , biliyordur sanýrým. Hem ''bana raðmen artýrdýlar, maðdurum '' diyebilecek hem de baþka bir platform da - dolarlarýnýzý satýn dememiþmiydim- diyebilecek.
Þaka bir tarafa , ben size biz espri yaptým ama siz ciddiye aldýnýz. Yoksa sizi severek okuyorum. ( sevmek = beðenmek )
beter olmadan yeter olmaz.
yin mi yimen mi yin mi yimen mi![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Usd yedi üzerine atýnca 50 kuruþ makas çekip trade fýrsatý vermeyen banka ve aracý kurumlar,
Faizin artacaðýný bile bile karardan önce yine faize giydiren reis,
Faizler roketlemeden bankalardan baðýmsýz taksitli satýþ kampanyasý düzenleyen bilimum müteahhit konutçu tayfa,
Kuru bahane edip fahiþ zammý kitleyen bilimum yerli stokçu fýrsatçý tayfa,
Kgf çekip dövize basan uyanýk kobi..
Nerde ne zaman ne yapacaðý belli olmayan bir mb..
Daha da sayabilirim de, galiba piyasa ve toplum için en önemli unsurun "güven" olduðunu anlayana kadar gidecek daha çok yolumuz var belli..
Faizi 625 baz puan artýr 25 yap Dolarý ancak 2 hafta önceki fiyata geri çek, üstelik bugün 1.5 milyar Dolar kadar yerli alýþýndan dolayý Dolar fazla geri gelmemiþ derler. . Vatan millet sakaryacýlýk böyle bir þey iþte hem faizle hem kur ile milletin anasýný...
Yer Ýmleri