-
Valla reyiz bu oyunu süper oynadı, önce merkeze verdi veristirdi, hem merkez bağımsızdır imajı , hemide faiz artışı olamayacak imaji, ılımlı seçmenine ben istemiyorum faiz artışı haa bakın görün. Birde şu vatan haini dolar sevici cehape lileri bi öpeyim dedi �� aldirdimi millete 6.45. 6.50 hoop ters köşe 6.00. bu gece rahat yatar reyiz.
KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

-

Originally Posted by
ROULETTE
Valla reyiz bu oyunu süper oynadı, önce merkeze verdi veristirdi, hem merkez bağımsızdır imajı , hemide faiz artışı olamayacak imaji, ılımlı seçmenine ben istemiyorum faiz artışı haa bakın görün. Birde şu vatan haini dolar sevici cehape lileri bi öpeyim dedi �� aldirdimi millete 6.45. 6.50 bu gece rahat yatar reyiz.
Faiz lobisi nolcek?
-

Originally Posted by
cumartesi71
Faiz lobisi nolcek?
Yaw bu takıma ne versen yer .o nada kılıf hazırlamıştır avane tayfası.
KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

-

Originally Posted by
cumartesi71
Faiz lobisi nolcek?
kumarda bazen faizci, bazende dolarcı kazanacak.. maksat hep birileri durduk yerde kaybetsin, birleri de durduk yerde kazansın.. (zihniyet bu)
plan; büyük sermaye gruplarına 6.55 ten dolar sattırmakmış, alınacak yer 6.00 tl civarımı bilmiyoruz , bel ki 5.5tl
reis konuştu, duyum alanlar dolar sattı, duyum alamıyanlar dolar aldı. belki de duyum alanlar 6.50 civarı gün içi satıp 6.10 civarından yerine koydular.
ydt.
-

Originally Posted by
ROULETTE
Valla reyiz bu oyunu süper oynadı, önce merkeze verdi veristirdi, hem merkez bağımsızdır imajı , hemide faiz artışı olamayacak imaji, ılımlı seçmenine ben istemiyorum faiz artışı haa bakın görün. Birde şu vatan haini dolar sevici cehape lileri bi öpeyim dedi �� aldirdimi millete 6.45. 6.50 hoop ters köşe 6.00. bu gece rahat yatar reyiz.
Şimdi diyiverin bana, kemeri biz mi sıkcez yoğsam hökümet mi sıkcek.

-

Originally Posted by
ROULETTE
Şimdi diyiverin bana, kemeri biz mi sıkcez yoğsam hökümet mi sıkcek.
Eskidendi o kemer sıkma,kemer falan kalmadı,kemer gitti kavga bitti,kemer gidince don da kalmadı,piyasada yaprak kımıldamıyor,çoğunluk olmayan işe gidip geliyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri