-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Originally Posted by
umutabi
Önce Dolar alanları ilgili mercilere şikayet edin sonra paramıza `LÜTFEN` güvenin. Bu nasıl bir zihinsel davranıştır anlamak mümkün değil.
Şimdiye kadar söylenenler içinde beni en çok endişelendiren kelime oldu "lütfen".
Önce Allah'a havale etmişti.
Şimdi millete havale ediyor.
-

Originally Posted by
umutabi
Dün 1 milyon üstü paraya adı lazım değil bir bankada arkadaş Tl ye %27 günlük faiz aldı lakin düşük tutar paralar için adamların teklifi %20 yi geçmez. Fakat acıdır ki Dolar tutan insanlar için bunca yüklü faiz artışına rağmen faiz ikinci planda kalıyor esas etken GÜVEN, o da çoktan kaybolmuş en büyük sorun bu. Şimdi tüm yetkileri ele almış biri çıkıyor `Dolar alanları ilgili mercilere şikayet edin` diyor, bu laftan sonra bırakın Dolar bozmayı asla düşünmeyen benim gibi insanları bu faiz yüksek Tl ye geçeyim diye düşünmeye başlayan iyi niyetliler bile kararlarından vaz geçer.
şu anda dolara hiç dokunmayacak adam faize dolar olarak yatırsa 6-7 arası rakam alıyor hem doalrı artıyor hem tl ye verilen faizin neredeyse 3 te 1 ini sadece faizden kazanıyor
bir halt olacağı yok.
-
Aklar gelip, dolarcılar terste kalmış kendilerini süte vurmuş derseler şaşırmam [emoji4] Ak zeka
-

Originally Posted by
umutabi
Dün 1 milyon üstü paraya adı lazım değil bir bankada arkadaş Tl ye %27 günlük faiz aldı lakin düşük tutar paralar için adamların teklifi %20 yi geçmez. Fakat acıdır ki Dolar tutan insanlar için bunca yüklü faiz artışına rağmen faiz ikinci planda kalıyor esas etken GÜVEN, o da çoktan kaybolmuş en büyük sorun bu. Şimdi tüm yetkileri ele almış biri çıkıyor `Dolar alanları ilgili mercilere şikayet edin` diyor, bu laftan sonra bırakın Dolar bozmayı asla düşünmeyen benim gibi insanları bu faiz yüksek Tl ye geçeyim diye düşünmeye başlayan iyi niyetliler bile kararlarından vaz geçer.
Kesinlikle haklısınız, dün akşamdan beri acaba eldekilerin bir kısmını bozup TL faize mi yatırsam diye düşünürken açıklamaları gördüm ve anında vazgeçtim. Dervişin fikri neyse zikri de o dur. Ara sıra ağzından kaçırıyor fikrini.
-

Originally Posted by
enfarktus
Kesinlikle haklısınız, dün akşamdan beri acaba eldekilerin bir kısmını bozup TL faize mi yatırsam diye düşünürken açıklamaları gördüm ve anında vazgeçtim. Dervişin fikri neyse zikri de o dur. Ara sıra ağzından kaçırıyor fikrini.
Ara sıra mı ? Hala öyle düşünmeniz ilginç.
-

Originally Posted by
Arc en ciel
Aklar gelip, dolarcılar terste kalmış kendilerini süte vurmuş derseler şaşırmam [emoji4] Ak zeka
2 gün öncede tuvalet kağıdına vurmuştuk kendimizi
ama biz delilli fotolarla destekli konuşuyoruz.
kafadan sıkmak yok
bir halt olacağı yok.
-
*erdoğan: Merkez bankasının bağımsızlığının neticesini göreceğiz
*erdoğan: şu an sabrediyorum ama o sabır da bir yere kadar
ilginç ben olsam beni dinlemeyen mb başkanını yardımcılarını ppk üyelerini anında azlederdim
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
*erdoğan: Merkez bankasının bağımsızlığının neticesini göreceğiz
*erdoğan: şu an sabrediyorum ama o sabır da bir yere kadar
ilginç ben olsam beni dinlemeyen mb başkanını yardımcılarını ppk üyelerini anında azlederdim
sonra kime muhalefet edecek?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri