-

Originally Posted by
umutabi
Önce Dolar alanları ilgili mercilere şikayet edin sonra paramıza `LÜTFEN` güvenin. Bu nasıl bir zihinsel davranıştır anlamak mümkün değil.
ya UMUTAGA parasını faize yatıranlarıda ilgili mercilere şikayet edebilirmiyiz, hem bu ilgili merciler kimler ayrıca şikayet edersek ispiyoncu olurmuyuz olmazmıyız [AGA] eskiden bizim trakya yöresinde AĞBİ anlamında kullanılırdı. yanlış anlaşılmamak adına açıklama gereği duydum
-
kk nın bile üstüne bu kadar gitmemişti
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
yılın başında 150 tl ye 140 metreküp gaz yüklüyordum bugün aldım 115 metreküp yüklediler. yüklemeyide güncellemişler.
bu kış hep güncellerler inşallah
-

Originally Posted by
ayhan53
adam yapmış yalan yok bende saygı duydum am tek sorun laptop ne oldu

Dikkat edersen uyanık laptopu kensington kilidinden asmış makaraya. Yani laptop hala sağlam.
-

Originally Posted by
harakiri35
sonra kime muhalefet edecek?

ileride birileri anılarını yazar da merkez 5 puan artış düşünürken, erdoğan 6.25'te ısrar etti derseler şaşırmam..!!
-
Burası gene kalabalıklaşmış ben bu göstergeyi önemsiyorum.Dolara ilginin bitmediğini ve bitmeyeceğini gösteren bir göstergede bu.43 üye 93 ziyaretçi var ve bugün beklenen önemli bir şey de yok.
-

Originally Posted by
bigmaster
ya UMUTAGA parasını faize yatıranlarıda ilgili mercilere şikayet edebilirmiyiz, hem bu ilgili merciler kimler ayrıca şikayet edersek ispiyoncu olurmuyuz olmazmıyız [AGA] eskiden bizim trakya yöresinde AĞBİ anlamında kullanılırdı. yanlış anlaşılmamak adına açıklama gereği duydum
Ya aslında adamın açık açık demek istediği şu, `BİZ VE YANDAŞLAR` dışında kimse para kazanmasın, faiz maiz de istemesin, Tl faizi düşük diyede parasını Dolara koyup Dolara mok ! gibi ihtiyacı olan bizleri zora sokmasın, gelsin paralarını karşılıksız bize versin bizde saltanatımızı devam edelim. Zaten bu DİNCİ tayfasının EN bilinen zihniyeti budur, din palavrası ile , `BİR HIRKA, BİR LOKMA ` size yeter derler ama kendileri DEVEYİ HAMUDUYLA götürürler. Anlamayan varsa artık anlasın ...
-
Ben esas faiz arttı Dolar artık düşer palavrasından çok bu faizlerden sonra BETONCU tayfasının kalan sayılı günlerini hesaplıyorum. Tahminim en fazla 6 ay sonra altta kalanın canı çıksın durumu... ( ki altta kalanın, beton betooon diye inleyip bu betoncu tayfasına paraları kaptıran beton beyinlerin olacağı aşikar )
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri