-
Dolar kuru veren siteleri de karartsınlar...
Sonra...
Gerçek kişilere dolar alış verişini yasaklar, faizi de % 10 a sabitlersen...
Nereye kaçacaklar?
(Saraydan düşünceler)
-

Originally Posted by
Cücük yatırımcı
Rica etsem şikayet listesine oradan bir cücük yatırımcı ekler misiniz?

İsminiz zaten listede [emoji4] Ben de listede 1. sıradayım kendimi ihbar eden olarak.
Bir sabah ansızın " Sürpriz hepinizin dolarlarını TL 'ye çevirdim " demese bari.
-

Originally Posted by
bitpire
yunanistan nüfusu 10-15 milyon falan
Comparatively, Greece owes $352.7 billion to foreign investors. It owes its top two foreign creditors - the European Union (EU) and the International Monetary Fund (IMF) - roughly $264.5 million (75% of its total debt).
türkiyenin 80-90 milyon
That's bad for debtholders in Turkey, who owe big in foreign currencies but whose assets are held in the rapidly depreciating lira. In total, there's some $220 billion in foreign debt for Turkish companies and financial institutions.
sağlıklı düşünemeyen biri doğru kararlar alamaz.
https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/turkey
https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece
olaya yanlis pencereden bakiyorsunuz
Yunanistan in kendi merkez bankasi hazinesi falan yok hepsi Luksemburg da kendi parasida yok senyorajida yok
Yani borcu olabilir ama bu borc sanki ailenin borcu gibi bir sey ve her zaman yardim gorecektir
Ayrica Yunanistan da asgari ucret TR nin 4-5 kati
biz olaganustu geriyiz onlardan o yuzden bunlari tartismak falan cok sacma
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesine teklif yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
umutabi
Madem sizin Dolarınız varsa bizim de allahımızı var diyorlar o zaman hala bizden niye Dolar istiyorlar ! Allah versin naş naş...
bilali'ln vakfına bağışı dolarla yapacağım de bakalım allahları kalıyor mu..?
-

Originally Posted by
rxpu
Genel anlamda döviz alanları şikayet edin demiyor.
.
Kesinlikle Genel anlamda döviz alanları şikayet edin denilmedi, öyle olsa suan ne borsa ne dolar böyle olmazdı ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
crayon07
bu insanlar hapse girmekten nasil korkmuyor ya
deli bunlar hakikaten deli
-
En iyi icraatları ihbarcılık müessesini sağlamlaştırmış olmaları. Kişisel husumetle haksız ihbarlarla söndürülen ocaklar yok edilen hayatlar umurlarında olmadı.
İyiye dair hiçbir şey, suça günaha haksızlığa karşı çok şey gördüm bunlardan.
Yatacak yerleri yok.
Mezarlarını tekmeleyeceklerimin listesini yaptım. Mezarları Çin'de olsa gideceğim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri