-
ADANA neden böyle yaaaaaaa....Büyük te şehir imkanları da var aslında...Çok üzülüyorum o şehirin durumuna...Herşey her pislik onlarda...Çok kötü nam saldılar...Silinmez de kolay kolay...
Adana merkez patlıyo herkez...
Son düzenleme : EREGLTUPRS; 18-09-2018 saat: 12:13.
-

Originally Posted by
rxpu
Adana'da, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan, uyuşturucu bağlımlısı olduğu iddia edilen Ziya Gökhan Atalan (21), babasından miras kalan 2 milyon lirayı 3 ay içinde bitirince, tekrar hırsızlık yaptı. Kamyonetlerin aküsünü çalarak 50 ila 100 lira arasında satan Atalan, tutuklandı.
Son yirmi yılda oluşturulan insani prototipimiz bu...
Üretmeden tüketen, babadan kalanı yiyen, babadan beslenen, gezip eğlenen cep telefoncu insanoğlu.
Çok çekeceğimiz var toplum olarak bunlardan.
Hapçılardan beter insanlar bunlar.
-

Originally Posted by
rxpu
Adana'da, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan, uyuşturucu bağlımlısı olduğu iddia edilen Ziya Gökhan Atalan (21), babasından miras kalan 2 milyon lirayı 3 ay içinde bitirince, tekrar hırsızlık yaptı. Kamyonetlerin aküsünü çalarak 50 ila 100 lira arasında satan Atalan, tutuklandı.
Keynesian mantığıyla bakarsak almış vermiş ekonomiye can vermiş, GDP'yi arttırmış
-
Milliyet'te başlık:
"Türk balığı dünyada aranan balık haline geldi"

Zinhar haklı.
Biz de arıyoruz. Bulamıyoruz.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Milliyet'te başlık:
"Türk balığı dünyada aranan balık haline geldi"
Zinhar haklı.
Biz de arıyoruz. Bulamıyoruz.
Geçen hafta palamut iri 10 tl, hamsi 7 tl filandı...
Son duruma bakmadım...Kayboldu/pahalılandı mı ?
-

Originally Posted by
ayhan53
iyide sıkılaşma ne olacak hani fit olacaktık gene götü göbeği salıyoruz

Sehven hata diyecekler!!
Biz “fit olacaz” demedik,
“Fat olacaz” dedik😜😜
-
*deutsche bank ceo'su, "türkiye'deki gelişmeler birçokları için sürpriz oldu ve piyasalardaki belirsizlik yüksek"
*deutsche bank ceo'su, "türkiye'deki gelişmelein diğer gelişmekte olan ekonomilere bulaşması riski görüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
TFX Target gün içinde dahi dolar ve euro alım satım makasını çok aşırı açmış. Limitli alım emirlerim var, tanımlı teminatlarım vardı. Teminat ilavesi yapayım dedim, bir baktım tanımlı teminatım yok görünüyor. Çakallar. Fiyat verdiğim emir seviyesine gelse alım emri teminatım olmadığı için gerçekleşmeyecekti. Tekrardan teminat tanımlama yaptım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri