Buralardan veya 6.47-48 e uzanıp oradan 6.30-6.35 e kadar düzeltebilir..
Buralardan veya 6.47-48 e uzanıp oradan 6.30-6.35 e kadar düzeltebilir..
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Teknik analiz için YouTube ve Twitter'da Murat Raşit Arslanoğlu'nu takip edebilirsiniz. Ben çok faydalandım anlattıklarından. Teknik analiz dışında da Mert Yılmaz, Atilla Yeşilada ve Refet Gürkaynak'ın videolarını izliyorum. Ekonomi 101 anlamında çok faydalı oluyor. Bir de gerçek Ekonomi 101 kitabı aldım onu da okuyorum. İçine düştüğümüz durum budur.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
VİP uygulamaya isyan etti ! Yahu bu kadının kocası ülkeyi satmış
İran`a yönelik yaptırımları deldiği iddiasıyla ABD`de yargılanan Reza Zarrab`ın New York`ta görüntülenmesinin yankıları sürüyor...
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-satmis/210399
Ülkemizi satanın karısını VİP de ağırla sonra ABD Halk bankasına ceza keserse bize haksızlık yapacak de....
Yer İmleri