Keske sizin gibi insanlarla dolsa memlket, inanci irki umrumda deil
CLT-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keske sizin gibi insanlarla dolsa memlket, inanci irki umrumda deil
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Þöyleki ben hiç bu kadar uzaklaþmamýþtým... Nedenide þu... Dindar insanlar nasýl bunu yapar diye araþtýrdýkça ta Sümerlilere kadar gittim... Gittikçe tutarsýzlaþtý... Tutarsýzlaþtýkça, dinler yüzünden canlýlarýn deðerini unutmuþuz... Tanrýlara iyi davranalým derken canlýlara kötü davranýr olmuþuz... Bence Ýllahi bir güç varda iletiþim kurduklarýný söyleyenler yanlýþ....
Dincilikten din tuccarlarindan nefret eden biriyim ama inancima saygi isterim, dincilere dini alet edenlere bence de ceza verilmeli, ama inancini herkes heryerde yasayabilmeli
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
bizim insanýmýz kedi gibidir, hem bafiler, hem baðýrýr.
sanýrsýn ki maðdur.
zulüm gördük der, fýrsat bulunca zulmün kralýný yapar.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Ben de onu diorum zulum gorduk deyip simdi zulmedenler hakli deil, bundan sonra akp olmayinca insanlar inansa chp onlara zulmetmeyecek bakin gorun oylar nasil kayiyor, milleti bolduler kandirarak guvrni hice indirdiler, dis guclerle sindirdiler
Ön yargý ve peþin hüküm ile teslim alýnmýþ bir psikoloji..
Týbben yardýma muhtaç..
Ama, ön yargý buna da engel..
O kadar çoklar ki..
Kendilerini masum hissediyorlar ama farkýnda olmadan kendileri dahil tüm topluma inanýlmaz zararlar veriyorlar.
Söylenebilecek tek þey var. Allah affetsin. Kader..
Gelelim UÇAK meselesine.
Arap, beleþe günahýný vermez.
Uçak THY filosuna dahil edildi..
Birisi, "Ekimden sonra , dolarý göreceksiniz" dedi..
Elde kalan bir kaç karlý þeyden biri.. THY
Yani ..
Uçaðýný, kendi filosuna kattý..
USA ve ülke seçimini bekliyorlar. Uygun zamanda "koyacaklar"..
Aslýnda imla hatalarý olmasa matbu bir metin sanýcaktým.Sanki daðýtýlmýþ bir matbu metin var, düþünceler oradan okunuyor gibi geliyor arada bana.Ama sanýrým mümkün deðil, çünkü imla hatalarý var.Ýçerik hakkýnda konuþmaya pek gerek görmüyorum .Arkadaþ akp li reisi seviyor hakkýdýr oyunu versin konu kapansýn.Yazýlan fikirler bölük pörçük, anlam bütünlüðü sýkýntýlý,konular çok daðýnýk ve tutarsýz üzerinde tartýþýlmasý gereksiz bir metin.
.
Yer Ýmleri