Almanci ne pis kelime, kusura bakma hocam nerde hata var ing kisa yazmamam mi gerekiyor nedir problem
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almanci ne pis kelime, kusura bakma hocam nerde hata var ing kisa yazmamam mi gerekiyor nedir problem
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yok pis falan değil bence,benim dayım 40 yıldır ordaydı,10 yıl önce falan döndüler,allah rahmet eylesin kendisini o öyle tanımlardı.Ben tanım olarak hakaret falan görmem o kelimede.Yani arada cümle kuruluşlarında kelimelerin yazımında hep hatalar var.Diğer arkadaşların da dikkatini çekmiş.Daha çok eğitimsiz birinin değil de türkçeyi sonradan öğrenmiş birinin cümleleri gibi.Öyle bir durum var mı acaba.
Aman Allahım. Yönetim Kurullarına rapor yazıyormuş. Görünce öpermişiz onu. Heyecanlı mısınız arkadaşlar ???
Şeyhimiz olur kendileri artık.
Komik çocuk seni [emoji23]
Sn. Hakem hiç anlamamış bu sizi [emoji23]
Bugün bu kadar eğlence yeter bana. Fazla gülmek kırışıklarıma iyi gelmiyor malum [emoji4]
Bu son yazdığınızı şirketinize göndermek isterdim , acaba onlar bu yazınızı okuyunca nederdi.. Çok yakışıksız olmuş ..
Şimdi bende işletme mühendisiyim pardon siz gibi yazayım İngilizce işletme mühendisiyim size “yüz yüze beni görseniz ....... öpersiniz elimi “ desem nederdiniz ? O ....... ne acaba ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Noktalari gorup kufurleri gormemek nasil bir tarafgirlik, tarafperestlik,..gercekte soleyemiyecegimi burada yazmam, emin olun, ama samimiyet oldugu muddetce her turli airket bilgisi vs de veririm kimlik de aciklarim,
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Benim size o mesajı yazmadığımı varsayın , ben sizi ciddiye alıp cevap yazmıştım ama sizin sonraki mesajlarınızdaki çok yakışıksız üslubunuzu görünce yazdığıma ve dikkate aldığıma pişman oldum . Konuşmaya , yazmaya , emek harcamaya gerek yok .
Simdi bu mesajımda embesil gibi sözler yazarsınız ben peşinen yazmışsınız sayayım yormayın kendinizi ..
Küçük bir not : Olaya girişiniz ve üslubunuz öyle olursa doğru veya yanlış o tepkileri alırsınız .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben hakaret etmedikce hakareti haketmem sn medwig tarafliga devam, ole muamele gormeye de devam,
Yer İmleri