-
-

Originally Posted by
umutabi
Borsa kenefinin KERİZİ asla bitmez , budadıkça daha gür çıkar bu kerizler.
Jet Fadıl ve Dombili türevlerininde yeniden piyasayı sarıp borsa ile kombo yapmasını dilerim efem...
-

Originally Posted by
umutabi
Şimdi bu şarlatanın hasta olan çocuğu olmasa geberse umurumuzda olmaz diyecektik lakin ortada büyüyene kadar suçsuz sabi var.
Kimse savunduğu sistemin yaratacağı zarar ile sınanmasın. Zira herkes bunu kaldıramaz. İnsanlarda son günlerde gördüğümüz ve anlam veremediğimiz bu tür anomaliler işte bu sarsıntının psikolojik tezahürleri olabilir.
Sanayideki komşum Erdoğan'a oy verdiğini söylüyor. Ama son geldiğinde oy çaldılar öyle kazandılar dedi. Dedim ki sen oy vermedin mi? Oğulların oy vermedi mi?. Verdik ama oy da çalıyorlar diyor. Sen oy verdiysen o oy verdiyse nasıl oy çalmış olabilirler kafayı mı yedin dedim. 20 sene daha bunlar başımızdan gitmez lanet olsun dedi. Peki tekrar oy verecek misin dedim?. Başka hangi partiye verebilirim ki diyor?!?!?!!??
-

Originally Posted by
reha kaya
Bizim cocuklarin mokunda boncuk bulacagiz, 5 paralik Capon cocugumu bizim veletler!

https://www.youtube.com/watch?v=2qvp9ibJ7ZA
-

Originally Posted by
rxpu
Kimse savunduğu sistemin yaratacağı zarar ile sınanmasın. Zira herkes bunu kaldıramaz. İnsanlarda son günlerde gördüğümüz ve anlam veremediğimiz bu tür anomaliler işte bu sarsıntının psikolojik tezahürleri olabilir.
Sanayideki komşum Erdoğan'a oy verdiğini söylüyor. Ama son geldiğinde oy çaldılar öyle kazandılar dedi. Dedim ki sen oy vermedin mi? Oğulların oy vermedi mi?. Verdik ama oy da çalıyorlar diyor. Sen oy verdiysen o oy verdiyse nasıl oy çalmış olabilirler kafayı mı yedin dedim. 20 sene daha bunlar başımızdan gitmez lanet olsun dedi. Peki tekrar oy verecek misin dedim?. Başka hangi partiye verebilirim ki diyor?!?!?!!??
Hahah o zaman beter olmaya devam, empati yapıyorum, bakıyorum oy verecek parti yok, kafa bu.
-

Originally Posted by
reha kaya
Bizim cocuklarin mokunda boncuk bulacagiz, 5 paralik Capon cocugumu bizim veletler!

El bebek gül bebek yetiştiriyoruz...
Sonra gerçek hayatta aradıklarını bulamayınca yıkılıp gidiyorlar...
-

Originally Posted by
rxpu
Komşunuz kendisine bir paradoks yaratmış, içinde eğleniyor.
Onun paradoksunun acısını ise bizler çekiyoruz.
-

Originally Posted by
apocalyptica
Hahah o zaman beter olmaya devam, empati yapıyorum, bakıyorum oy verecek parti yok, kafa bu.
Hem empati yapıp hem de lanet etmek tam bir anomali. Bu halk bu anomaliyi daha fazla bir süre kaldıramaz. Bir yerden kayışı sıyırır benden söylemesi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri