kýzaktan alýp iþ verirlerse yapýyoz kýzakta tutarlarsa yatýyoz/ayzýyoz ne savunacaðýz kendimizi adam doðru söylüyor hem memur olacan hem forumlarda lak lak edecen mantýklýmý
iþ verirlerse mesela seni biri þikayet etse iþte oldu bana verilse þimdiyekadar kaçýrdýðýn tüm vergileri hesaplayýp 3 katý cezayý (istisnalarýda uygulamayýnca 4 katý) kesievrsem sana nasýlda yandým anam töbe bi daha hýrsýzlýk yapmam diye feryat figan edersin![]()
bir halt olacaðý yok.
Büyükmüþsün benden baþkan.
Ben hýrsýzým dedim evet. Anlatmak istediðimi anlayan anladý.
Vay be baþkan.
Þimdiye kadar yazdýklarým içinde sadece seni savunduðum için piþmaným.
Zihniyetinden dolayý.
Bana kimse hýrsýz demedi baþkan ben baþka bir þeyi anlatmak için kendime hýrsýz diyene kadar.
Ama sana mesai hýrsýzý dendi be baþkan.
Vay be baþkan.
Piþmaným seni savunduðum için. Üstelik sen kaçarken.
Vergi, devlete ödenmesi zorunlu olan bir sistemdir. Devletlerin hepsini ayakta tutan unsurlardan bir tanesi de vergidir. Bu yüzden vergisini ödemeyen þirketler ve mükellef ler cezalandýrýlmaktadýr. Bunu ispat eden þikayetçiler ise duruma göre ödüllendirilmektedir. Vergi kaçýrmanýn cezasý, idari para cezasý olsa da kaçýrdýðý verginin miktarýna göre hapis cezasýna kadar gidebilmektedir.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Sn. Hakem, Sn. shorts, Sn. Djoz, Sn. rxpu , Sn. Mkeles diðer saygýya deðer forumdaþlar hoþça kalýn.
Midem bulandý gerçekten.
Forumdaþlar ben ellerimle yakaladýðým hýrsýza hýrsýz diyemedim mahkemede. Elimde kanýt olmasýna raðmen hukuken diyemiyormusuz hakaret sayýlýyormuþ. Hýrsýz bana dava açabilirmiþ.
Ben kendim yaþadým bunu. Hatta söylediklerine göre mahkeme suçu onaylasa bile hýrsýz diyemiyormuþuz ki ben þahsen buna da karþýyým ve garip buluyorum. Suçu sabitleþtikten sonra hýrsýza hýrsýz denilebilmeli. Ama onda dahi olmuyormuþ.
Ama hukuk gerçekten çok boyutlu bir konu.
Ki bana tamamen iftira atýlmasýna raðmen bunun söylenmesi çok çok yanlýþ. Herkes samimice söylediklerini tekrar gözden geçirmeli ve iyi düþünmeli.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sinir seviyem nerelere geldiyse...
Aile üyeleri duruma müdahil oldular.
Ve saðlýk durumumu ileri sürüp "buraya kadar" dediler...
ben de onlarýn kararýna saygý gösteriyorum...
15 senedir belki hissenetteyim.
Bugün burada bu döneme son veriyorum.
Her zaman olduðu gibi "gene hýrsýzlar, arsýzlar kazandý" diyenler olacaktýr.
Bana göre "doðru" her zaman var olacaktýr.
yeter ki görelim ve ulaþmaya çalýþalým.
Bir yazýyla son vereceðim buradaki aktif üyeliðime.
Belki rica edersem üyeliðimi de silerler. hatýrým için...
Hepinize saðlýk ve mutluluk diliyorum.
Böylesi herkes için daha iyi olacak biliyorum.
Eðer ruh durumum uygun olursa bir seyirci olarak girerim foruma...
Hoþça kalýn!![]()
Yer Ýmleri