-
Ziraat
satış 6,1510
Alis 6,0990
-

Originally Posted by
boschyatirim
Dolar alış bankalarda en düşük hangi banka olabilir.
Ziraat 6,1520
odea ve şeker
odea uzun sure kullandım
diğer bankalara gore gayet ıyıydi.
-
Kap : Borsa İstanbul : (Güncelleme 13:01 )
BISTECH üzerinde çalışan piyasaların işlemlere geçici olarak kapatıldığına ilişkin olarak yapılan Borsamız duyurusu ile ilgili güncelleme:
BISTECH yayın modülünde yaşanan problemin çözümüne ilişkin çalışmalar devam etmektedir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
apocalyptica
Ne anlatıyorsun arkadaş, amerikada yaşıyorsun gelip kapıcının çocuğunun telefonunu mu kurcalıyorsun, o da yetmiyor 4-5 çocuğu olan amerikalıların yaşlı olduğunu söylüyorsun, uygulama yüklü olsa ne olur, adam 200k geliri var sen burada cebindeki parayla iphone alıp amerikalıyı finanse ediyorsun iyi bir marifet gibi gelip bunu anlatıyorsun.
amerikadaki benzin fiyatından haberi yok, karşılaştırmasının doğru olmadığını kanıtlıyorsun
yok ben mazot fiyatı demek istedim, doları da 7 tl.den hesapladım diye çark etmeye başlıyor, ne amerikası..?
-

Originally Posted by
realities
amerikadaki benzin fiyatından haberi yok, karşılaştırmasının doğru olmadığını kanıtlıyorsun
yok ben mazot fiyatı demek istedim, doları da 7 tl.den hesapladım diye çark etmeye başlıyor, ne amerikası..?
Burada kendisine yardım edenleri de enayilikle nitelendiriyor, ne yüzle buraya yazıyor anlamıyorum.
-
Trump: Ordu isterse Maduro'yu kolaylıkla devirebilir
-

Originally Posted by
apocalyptica
Burada kendisine yardım edenleri de enayilikle nitelendiriyor, ne yüzle buraya yazıyor anlamıyorum.
yazar yazmaz kendi bileceği iş te, amerikada yaşadığı şehri söyleyemiyor daha
sözde çalıştığı yerin karşısındaki cafenin iç duvar rengini soracağım bilemeyecek..
-

Originally Posted by
HAKEM
Altın mikro düzeylerde cep telefonları,medikal sanayide falan da kullanılıyor.Cep telefonlarında kullanılan altının geri dönüşümü de parasını kurtarmadığından yapılmıyor benim bildiğim.Altın özellikleri açısından çok ama çok önemli bir emtia.Merakla izlemekteyim kendisini

)))))))
Yapılıyor yapılıyor.
Cep telefonu olsun, bilgisayar kartları olsun, her türlü elektronik kartın hurdası, içerdiği altından dolayı çok değerli.
İşim gereği hurdacılara bol miktarda elektronik kart verdim. Sattığım en güzel bilgisayarlar bile bir koli hurda anakart kadar para bırakmıyordu.
Altının zerresi bile kıymetli ne de olsa.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri