Ya ne dolarmýþ kardeþim.Milletçe seferberlik ilan ettik nerdeyse.Yeter ki dolar düþsün de yüzde 24 faiz önemli deðil,dolar düþsün de isterse merkez rezervleri sýfýrlasýn,dolar düþsün de VIOP da milyonlar kaybetsek de önemi yok.Ýþimiz gücümüz dolar düþsün.E trump ne demeye dolar deðer kaybetsin diyor,amerika neden yýllarca dolarý düþük tutmak istedi.)))))))Ya biz bu iþi bilmiyoruz ya amerika di mi.Güçlü tl güçlü tl diye diye memleket battý,hala oyun planý güçlü tl üstüne kuruluyor.Bu seviyeden millet size dolar mý satar.Gerçi hoþ satmaya kalksak ben bizim dolarlar altýnlar bankada mý ondan da emin deðilim artýk,ya neyse.Hepsi telekom ,inþaat firmalarý,vatandaþýn ev kredileri falan lüpletilmiþ gibi
)))))) Biz de sanki para varmýþ gibi,biþiler oluyormuþ gibi yapýyoruz þirketlerce,hükümetçe ve þahýslarca.Bir nevi aman oyun bitmesin durumu gibi.
Þimdi dolarýmýz yok.Gavur ucuzdan vermiyor.Petrol doðalgaz filan artýyor,borçlar dolar cinsi ve fellik fellik aradýðýmýz dolarýn fiyatý artmasýn diye her þeyi ama her þeyi yapmaya hazýrýz.Durum ne desem bilmiyorum yani,neyse hiç bir þey demiyeyim en iyisi, anladýnýz siz onu)))))))
Albayrak: Haftaya enflasyonla mücadele çerçevesini açýklayacaðýz
Albayrak: (Enflasyon) Bu oran gerek piyasa gerek MB çalýþmalarý açýsýndan bakýldýðýnda beklentilerin üzerinde bir rakamla karþýlaþtýk
Albayrak: En kötüyü geride býraktýk
Albayrak: Eylül ayý beklentiler açýsýndan en kötü aydý
Albayrak: Ekim ayýnda bu süreç çok daha pozitif yönde seyredecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Yýl sonuna kadar hedeflere yakýn gerçekleþeceðini görüyoruz
Albayrak: Bu trend Ekim ile birlikte kýrýlacak
Albayrak: Eylül itibarýyla bu sürecin kötüsünü atlattýk ve Ekim itibarýyla çok daha güçlü ve somut neticelerin ortaya çýkacaðý bir döneme iþaret ediyor
Albayrak: Hedeflere doðru pozitif yönlü geliþmeleri önümüzdeki günlerde göreceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Albayrak: Önümüzdeki hafta fiyatlama, indirim, sorumluluk alma, tüm paydaþlarýn taþýn altýna elini koyacaðý bir süreç baþlatacaðýz
Albayrak: Önümüzdeki hafta genel bir kamuoyu açýklamasýyla, bunun topyekün bir mücadele gerektirdiðini seslendireceðiz
Hep cek ,cak,ceðiz ,caðýz neyse 2002 2018 bekledik,bekleriz biraz daha ne olacak, nasýlsa iktidarýn halkýmýz gözündeki kredisi sonsuz.Vardýr elbet bir bildikleri bekleyelim bakalým.
Yer Ýmleri