Originally Posted by
ayvagobeknuri
Abi sen ona deger kazanci mi diyorsun? Benim dedigim olursa, ki olacagindan eminim, basligi onun icin actim, TL, 100.000 mislinden fazla deger kazanacak. Yaa son gulen iyi guler.
Sizi gidi kureselciler sizi...Ulusalci gorunup, kureselcilik yapiyorsunuz.
Korkmayin ben Akp'yi gonderecem. Islevi bitince gider, merak etmeyin...

))))))))))))))
Hem de eminsin
böyle birþey olsun, ekomomi dalýnda nobel ödülü mü dersin, alayýmýzý taksim'de eþþek gibi anýrtmak mý dersin, tarihe geçer, forum silinmez umarým. Öyle üfürüp gitmek de olmaz, olmayýnca da bir cezasý olmalý, ne bileyim bir vatandaþ kanar, buna göre pozisyon alýr mazallah.
Dolardan bize ne güzel kardeþim, pazara gidiyoruz en kötü meyve olmuþ 5 Tl, iðneden ipliðe herþeye zam gelmiþ, konu dolar deðil, konu dolarýn gelecekte deðil, bugün Tl'nin hükmünün kalmamýþ olmasý, fakirlikte sýnýf atlamýþ olmamýz.
Vatanseverlik ayrý ulusalcýlýk ayrý, ulusalcý niye görünelim hem. Ulusalcý dediðin Kuzey Kore'dir, Kim Jong-Un'dur. Sýrf özgürlük için ülkeden kaçtý diye 3 jenerasyon akrabalarýnýn toplama kamplarýna ölene kadar tutsak edilmesidir. Orada doðan çocuklarýn ineðin tezeðinin içinde mýsýr tanesi için birbirleri ile kavga etmesi demektir. Bunu nesine özenelim.
Dilimizdeki medeni kelimesi nereden gelir bilir misin. Kökeni Medine þehri'dir. Oradan kervanlar geçtiði için insanlarý daha medeni olmuþlar, peygamberimiz de oraya hicret etmiþtir. Mekke ise ticari yol olmadýðýndan halký yobazdýr. Ticaretle uðraþan, farklý toplumlarý gören, hukuku bilir, insan haklarýný tanýr, yani hasýlý medeni olur. Biz de elbette medeni olmak isteriz.
Þimdiye kadar kuzey kore'den binlerce insan kaçabilmiþ, kuzey kore'ye ise sadece 1 kiþi kaçmýþtýr, 1 tl'nin 100.000 dolar olacaðý ancak bu adamýn öngörüsü olabilir.
Bu yazý yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
“invest only if you would be comfortable owning a stock, even if you had no way of knowing its daily share price.” ― Benjamin Graham
Yer Ýmleri