getir 2.20 ye kafana kafana çakýcam :-)
getir 2.20 ye kafana kafana çakýcam :-)
Yýlbaþýndan bugüne
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2017 ile kýyaslandýðýnda Özellikle 2 ayda Çok net bir deðiþim var.
Euro bazýnda ilk 2 ay %10 TL bazýnda ise gelirlerini %40 arttýrdý
Bunlara ek Otel doluluk oranlarý geçen seneye göre %10-20 arasýnda artýþ gösterdi.
Geçen yýl Rusya'daki otellerde ciddi anlamda hasýlat kaybý vardý.Bu kayýp þuan giderilmiþ gözüküyor.
Geçen sene ilk 2 ayda Tl bazlý elde edilen gelir.8,295,000 iken þuan bu gelir %40 artarak 11,220,000 ulaþtý.
2017/3 ayýnda hasýlat 13.047.594 brüt: 10,500,000 þuan 1 ay gerideyiz ama yaklaþtý.
Geçen sene 63.539.265 tl Hasýlat vardý bunun brütü 53,000,000 TL idi.
Eðer artýþ bundan sonraki aylarda da ayný hýzda devam ederse 2018 yeniden doðuþ yýlý olabilir.
90,000,000-110,000,000 SENE SONU hasýlat o zaman sürpriz olmaz.
Bu senedin derdi nedir?Zararken yükselir! Kara geçince düþer!Yýllarýn borsacýsý (nazarýmda sýrf elinde senet var diye ve millete goy goy yapmaya alýcý çekmeye yazdý o komik yazýyý)o bile bu senedi yýllarca taþýmýþ!Kar gelince tavana gider yada alým fýrsatý vermeden yükselir demiþti! Neden yükselmiyor yýllarýn tecrübeli akfgyo tecrübeli borsa yatýrýmcýlarý! Neden yükselemiyor kar gelince tavana bile gidebilir 2,50 geçer dediðiniz bu süper mario senet!? Senet yapýcý taþýdýðý senetten emeklilik fonlarýný baya fonlamýþ alýcý gelmeyince!?
Ytd.Deðildir.
Komiklik olsun ya da goy goy olsun diye yazmadým öngörümü paylaþtým, o gün %4 yukarda açtý kaðýt ama tavana kitlemediler.
Önce 2,27 geçilecek uçak taksi yolundan piste çýkacak 2,50 den sonra da havalanmaya baþlayacak.
Geçmiþ sayfalarý okuyun hangi fiyat seviyelerinden itibaren beklentilerimi paylaþmýþým, kaçmadýk bir yerlere buralardayýz, deðerlendiririz hep beraber yine.
Yýllardýr taþýmadým kaðýdý , 1 yýl bile henüz dolmadý ama yýllar sonra zarardan kara geçti þirket. O sene bu sene.
Son düzenleme : BaðkurEmeklisi Ninja; 27-03-2018 saat: 10:00.
ilginize teþekkür ederim.Öncelikle ego baskýný yazmadan cevap vermenize de ayrýca teþekkür ederim.Borsalarda bazý durumlar farklýlaþmaya baþladý negatif yönde.Bu senette ise piyasa yapýcýnýn sizde ifade ettiniz zamanýnda yanlýþ hatýrlamýyorsam(yabancýsý býyýklý yabancý) yabancý tarafýndan ufak ufak yedirme yaptý.Karþýlayan ise aðýrlýklý emeklilik fonlarý olduðunu görmekteyim.Her defa belirttim alýcý satýcý anlamýnda arz ve talebe gelen az ve en zor sýrsý yapýlan senetlerden birisi.Daha önce (sizde biliyorsunuz yazmýþtýk karþýlýklý)2,00-2,05 bandý önemli.Haftalýk 2,05 50 günlük hareketli ortalama desteði.Günlük ise 2,11 200 günlük hareketli ortalama destekleri mevcut.Daha önce geldi tekrar gelip rahatlarmý bakalým.Temel ise inþaat iþi orta -uzun da iþ yaptýrýr.Birikmiþ zararlar mevcut kýsa dönem temettü verme durumuna geçebilirmi!?Zor gözükmekte.Ýþ tahta yapýcý ile patronun nasýl anlaþmýþlýðýna kalmýþ.Hayýrlýsý olsun.Bol kazançlar saygýlar.
Yatýrým tavsiyesi olamaz.
Grafik giderek sýkýþýyor. Ýki faklý görüþ aþaðýda. Düþeni kýrdý mý, Rock ‘n Roll baþlar...
Not: Alttaki Grafik twitterda @figaho79 isimli kullanýcýya aittir.
Not: Alttaki Grafik twitterda @garibanhamsi isimli kullanýcýya aittir. Flama hedefi 3.60 TL civarý...
p
Not: Grafik diðer köyden @osm32 isimli kullanýcýya aittir
Yer Ýmleri