Tolga arka sayfalarda biþey sordum ama sayfalar hýzlý ilerlediðinden görmedin herhalde.
Þimdi listeye daha önce girip prim yapan hisseler kriterleri devam ettiði için mi listede kalmaya devam ediyor.
Tolga arka sayfalarda biþey sordum ama sayfalar hýzlý ilerlediðinden görmedin herhalde.
Þimdi listeye daha önce girip prim yapan hisseler kriterleri devam ettiði için mi listede kalmaya devam ediyor.
Satýþ konusunda bir fikir birliðine varabilirsek sembolik de olsa sistemi yazmaya çalýþýrým, yazamasam da yazacak birilerini buluruz... Önemli olan sistemi test etmek...
Son 21 günlük düþüðünü yapan senetler,
Belirli bir Bollinger Bant deðerinin üstüne çýkan senetler,
Son 30 günün en yükseðinden % 7 düþmüþ senetler,
Gün içi gördüðü en yüksek fiyatýn % 3 altýna düþen senetler,
v.b. gibi kriterlerinde ortak noktayý bulmamýz þart, yoksa herkesin ayrý bir satýþ kriteri olursa çok zorlanýrýz. Enerjimizi bu iþe yoðunlaþtýrmak istemiyorum...
Yine de son karar sizlerin...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Ben þu anda keþif yapýldýðýný düþünüyorum abi, inanýn konuyla ilgisi olmayanlar belli bir süre sonra uðramayacaklar. Bu gemiyi ilgili arkadaþlarýn sayesinde yüzdüreceðiz, bundan emin olun. Bu geçiþ zamanýnda kimseyi incitmek istemem, buna siz ve sizin gibi abiler ve baþlýða katký saðlayan arkadaþlar da dahil...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri