Elinize saðlýk Tolga bey [emoji106][emoji122],
Hiçbir sistem mükemmel deðildir. Sizin sistemin baþarý yüzdesi bence çok iyi.
Stop seviyelerini grafik paylaþanlar olarak yazýyoruz. Ben dahil birçok kiþi uymuyor çoðu zaman ama stop can kurtarýr. Listeden ben üç hissede þansýmý denedim ikisinde stop çalýþtý. Bitince kat ve kat fazlasýný kazandým.
Endeks konusu konuþulmuþ. Bir iki kelam etmek isterim. Özellikle Endeks hisselerinde bariz mal çýkýþý daðýtýmý oldu. Derin bir düþüþ bekliyorum. Arada tepkiler olsada 13xx seviyeler geleceðini düþünüyorum. Birkaç istisnai hisseler hariç ciddi düþüþler yaþanacak diye düþünüyorum. Her gün birkaç hisse ile endeksi tutup mal çýkýlýyor. Bu çýkýlan mallarý da dipten almadan endeks çýkýþý olacaðýný düþünmüyorum. Bu da en az 2-3 ay dip süreci olur. Geçen yýl olduðu gibi deli boða bir endeksin olacaðýný düþünmüyorum. Ýniþler çýkýþlar bizi bekliyor diye düþünüyorum. Umarým yanilirim. Lakin gördüðümü yazmadan edemedim.
Herþeyi bilen borsacý, %100 çalýþan sistem olmaz diye düþünüyorum.
Neyse, umarým fazla can sýkýcý olmamisimdir.
Saygýlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarimdir, beni baðlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Þahsen endeks yerine hisseleri incelemeyi tercih ediyorum. Endeks, düþen ve yükselen senetlerin aðýrlýklý ortalamasý ise illaki yükselen senet de bulunuyor. Benim amacým ya düþen endekste yükselen senet bulmak ya da yükselen endekste daha fazla yükselen senet bulmak. Düþen endekste daha az düþen hisseler de düþüþ bittikten sonra yüzde olarak zirvelerine daha yakýn olduðundan ilerisi için umut verebilmekteler. Þu an durum iyi görünmüyor, belki de yazdýklarým kendimi avutmak için olabilir. Herkese bol þans dilerim.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri