“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
izci abi;
Fiyatý düþenlerin puanlarýný arttýrmak istiyorsunuz ama senet düþünce otomatikman stop oluyor. Bunu böyle yapacaðýmýza stop olan senetten tekrar sinyal alýrsak aldýðý fiyata göre puanlama yapsak daha doðru olmaz mý?
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
PRZMA büyük umutlarla listeye almýþtýk. Elinde olan var mý bilmiyorum. Yaklaþýk 6'dan 4'e düþmüþ. 2 gündür tavan yapmakta...
Stop olmamak mümkün deðil. Ýnþallah alanlar beklemiþtir ve de kazanýr...
Elinize saðlýk Tolga bey,
Prizma stop olmuþtum. Ama 4 güzel yerdi de bir çok hisse ciddi fýrsat verdi lakin insan psikolojisi o anlarda korku hissiyatý ile hisse alamýyor. Ne yazýk ki,
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarimdir, beni baðlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire deðildir. Aracý kurumunuza danýþýnýz. Sadece kiþisel yorumlarýmdýr, beni baðlar.
Yer Ýmleri