ICHIMOKU GÜNLÜK ÖZET
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Originally Posted by bjk coccinella ýchýmoku günlük özet sýzýn ekledýklerýnýzý goremýyorum sayýn bjk acaba sýrf benmý yoksa býr sorunmu var tesekkurler
Originally Posted by acdc sýzýn ekledýklerýnýzý goremýyorum sayýn bjk acaba sýrf benmý yoksa býr sorunmu var tesekkurler Bilmiyorum bende görünüyor. Ama hýzlý resime tekrar yükleyeyim birde alternatif yükleyeyim bir bakýn.
RESÝM YÜKLE SÝTESÝ HIZLI RESÝM SÝTESÝ Þimdi görebiliyor musunuz?
Originally Posted by BJK Coccinella ICHIMOKU TEKNÝK ANALÝZ KRÝTERLERÝ ICHIMOKU GÜNLÜK OZGYO nihayet tepki vermiþ 1,05 görmüþ %10'un üstünde...
Originally Posted by BJK Coccinella GÜNLÜK VE HAFTALIK ICHIMOKU ÖZETLERÝ (MAVÝ RENK GÖRSEL ANALÝZ TERCÝHÝDÝR.) HAFTALIK ATEKS'te tünelin ucunda müthiþ bir ýþýk var, saçýlýyor, saçýlýyor...
Originally Posted by BJK Coccinella RESÝM YÜKLE SÝTESÝ HIZLI RESÝM SÝTESÝ Þimdi görebiliyor musunuz? cok guzel tesekkurler
ICHIMOKU TEKNÝK ANALÝZ KRÝTERLERÝ ICHIMOKU 60 DK. ICHIMOKU SEANSLIK ICHIMOKU GÜNLÜK PANORAMA TEKNÝK ANALÝZ KRÝTERLERÝ PANORAMA 60 DK. PANORAMA SEANSLIK PANORAMA GÜNLÜK ICHIMOKU ÖZET GÜNLÜK
Forum Rules
Yer Ýmleri