
Originally Posted by
hasan polat
Sayın Canel.D Anladıgım kadarrıyla sizde yukarı hareket bekliyorsunuz . Bence bu önemli. 1,96 olmuş veya 2,06 olmuş önemli degil tam ekzak noktayı bilmek mümkün olmayabilir. Ben temelden biraz anlarım ve bu hisse elinizde kalsa bile uyku kaçırmaz finansal rasyoları çok iyi.
Selamlar Hasan bey, teknik olarak da iyi yerde. Dip seviyesi 17x ler dolar bazlı 0.25xx seviyeler. Grafiğe kabaca bakarsak buralar alım için güzel yerler.
Konu dışı olabilir ama prizma da harekete hazır ve teknik olarak start yerine geliyor az bir geri çekilme olma olasılığı olsa da tam rampada gibi. Bende al sinyali geldi ikisinde de merakla izliyorum
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.
Yer İmleri