RYGYO haftalýk pivot deðerleri, 5.33 hem haftalýk pivot rakamý hem ilk desteði.Diðer rakamlar sað tarafta görüldüðü gibi.
Bu arada emeðine saðlýk Tolga.
Analizlerin çakýþmasý hoþuma gidiyor, yani en azýndan doðru yoldayýz diyebiliyorum kendime...
Teþekkür ederim abi, stop olayýný kaldýrdým herkes istediði kriteri uygulasýn istedim. Dayatýr gibi olmasýn yani.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Onlar virgülden sonra 2 basamaðý yine unutulan rakamlar... (Yarýn haftalýk kapanýþlarla bütün hatalardan arýndýrýlacaklar)
Ne iþe yarar derseniz. Sinyal fiyatýndan sonra % 30 prim yapan senetlerin stop olmasý gerektiðinden o kolonu hazýrladýk. Yani 5. kolondan bahsediyorum.
4. kolon ise stop olanlarý kontrol edebilmek için var. Bugünkü en yüksek fiyat % 30 hedefini tutturursa bar sayýsýný tabloya manuel girebilmek için...
Yazýlýmdan anlamadýðým için tekrar tekrar hata yapýyorum, idare etmeniz temennisi ile...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
[IMG]Ne iþe yarar derseniz. Sinyal fiyatýndan sonra % 30 prim yapan senetlerin stop olmasý gerektiðinden o kolonu hazýrladýk. Yani 5. kolondan bahsediyorum.[/IMG]
Tolga hocam burada bir anlam hatasý oluþuyor, nedir dersen þimdi izleyenler stop deyince listeye giriþ fiyatýndan % 10 aþaðý inenleri anlýyor. %30 yapanlarý stop deðilde hedefe ulaþanlar diye belirtsek daha iyi olacak gibi.
Yani listeye giriþ fiyatýndan % 30 yapanlara HEDEFE ULAÞANLAR, %10 altýna inenlere STOP OLANLAR diye belirtsek olur mu acaba.
Yer Ýmleri