Olmadý abi, geriye dönük Güncel Sistem Puanlarý ile bir yere varabilir miyim diye bir deneme yaptým ama anlamlý bir sonuç yok...
Örnek ASELS iyi puan almýþ ama performansý ortadaBunun yanýnda düþük puan alan TURGG daðýtmýþ ortalýðý...
Geriye dönük Pozitif Kriter Sayýsýný güncelleyemiyorum.
Pozitif Kriter Sayýsý ve Teknik Analiz Puaný için alt limitler koyalým diye düþünüyorum ama kaç kez baþýma geldi, Pozitif Kriter Sayýsý ve/veya Teknik Analiz Puaný düþük olup kategoride kendisinin önünde bulunan senetten Görsel olarak daha iyi durumda olan senetler çýkýyor. O nedenle limit koyamýyorum. Bunu daha duygusuz olmak için yapmak istiyorum ama bu sefer de sayýsallaþtýramadýðým görsele haksýlýk oluyor. Bilmiyorum belki bir süre daha listeye dýþarýdan müdahale etmek gerekecek...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Tolga Collinam, Þiþe de gidiyor haberin olsun. O da temel anlamda yeterli not alamamýþtý diyeceðim ama hiç biri de iyi alamýyor ki..![]()
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri