Son zamanlarda okuduðum en güzel cevap
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son zamanlarda okuduðum en güzel cevap
Dürüst yönetim basit bildiðiniz iþ ve iþini seven çalýþanlar hususlarý aslýnda önemli noktalar dürüst yonetim den kasýt þu olabilir en basitinden katakulli yaparak þirketi zararda gösterip hisse toplamaz düzenli temettüsünü öder.. Ha þu da var sanki babasýnýn hayrýna ödemiyor kendide illaki faydalanýyor orasý apayrý konu ama olsun... Basit bildiðimiz iþ ten kasýt anlamadým fazla mesela tamamen sallýyorum süt satan þirket diyelim basit bildigimiz bir iþ mi? Ya da demir çelik iþi yapan þirket basit bildiðimiz bir iþ mi?? Ýþini seven çalýþanlar kýsmý zaten dürüst yönetim kýsmý ile baðlantýlý þirket seçerken çok etkin olacaðýný sanmýyorum bir Ereðli çalýþaný yada bir aksa bir Mardin çimento çalýþaný bulmak kolay deðil ;)
Uzun vadede borsada para kazanmanýn tek koþulu kýmýldamadan hisselerin üzerine oturmak olduðunu gösteren bi süreçteyiz
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Uzun vade dedin mi ilgi görmüyor malesef sabýr inatla pes etmeden devam edin baþarýlar
RNE-L01 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Merhabalar selamlar konuya abone oldum Ereðli ve doas ile bende baþladým emeklilik için biriktirmeye bu ay tüpraþ niyetim var.
Ýþinize yarar umarým
RNE-L01 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri