mükemmelsiniz sn. snap
yaklaþýk 10 yýldýr ufak çaplý olanlar hariç hiç operasyon yapýlmamýþ bir hisseyi daha net gösterdiniz.
ayrýca þu an ortada hisse de yok, mallar çekilmiþ.
ancak geçmiþ yýllardan farký þu ! son 10 yýldýr borcu çok ama karý hiç olmayan þirket durumunda imiþ
oysa þimdi borcu yok ama muazzam yýl sonu karý gelecek bir þirket ve 2014 fiyatlarýndan iþlem görüyor.
emin olun param olsa %30'unu alýr en büyük (ama hakim deðil) ortak olurdum (imtiyaz var çünkü). ama o kadar param yok
en umutlu olduðum hisselerden biri ama maalesef para olmadýðý için þu an 40K ile bekleyeceðiz.
ha bu arada tahtada iþlem yapan adamlar 300-500K hissenin peþine düþmüþ çapsýz tipler.
hep çapsýzlardý hala çapsýzlar.
bende çok
hatýrasý vardýr ata nýn....
borsayý ata yatýrýmýn 1993 teki seminerlerinden ögrenmeye baþlamýþýmdýr.. beþiktaþ balmumcu da ki kulesinin 17. katýnda..
ben bunun burgerking inin istanbul da bir ilçedeki þubesini 2010 yada 2011 de yapmýþtým..
galiba 300. þubesi idi...
çok titizdiler....
belki bilirsin...
bunun e kur diye birde inþaat firmasý var..þubelerin tadilat iþlerini o yapýyor...
ama çok pahalý...yaðpýyor..
söyle düþün...onun verdiði fiyatýn 3 te 1 ine yaýpmýþtýk þubeyi..o yanlýzca proje çizip parasýný almýþtý...
anlayacaðýn çokkk anýlarým vardýr...
çok....
borsaistanbuldan bunun yüzünden yazýlý uyarý bile gelmiþti yaptýðým iþlemlerden dolayý...
bu tab gýda muhtemelen halka arz çalýþmalarýnda yol alamadý sn. snap
alsaydý zaten bu gyo þu an 15 lerden iþlem görüyor olurdu
ben olsam senin yerinde 40 bin lotu parçalardým...
virman yapardým 3 aracý kuruma daðýnýk olsun..
yoksa çok rahatsýz ederler...
ata yatýrým arar seni þimdi...
Yer Ýmleri