bu arada al veya alma senin bileceði bir iþ...
yanlýzca eski bir dost olan atgyo ya birþeyler yazýlýnca yazma isteðim doðuyor...
yoksa yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir..yanlýzca beni baðlar...
Þirketimizin, Ata Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. aracýlýðý ile nitelikli yatýrýmcýlara satýþa sunulan 100.000.000 TL ihraç tavaný içerisinde, 60.000.000.-TL nominal deðerli, 1. tertip 91 gün 29.09.2021 vadeli, finansman bonosunun ihracý tamamlanmýþtýr.
sn. snap samimiyetinize inaniyorum.
sabah 3.36- 3.43 arasina 75.000 lot alis yazdim. kademelere dagitarak. alsaydim bir o kadar daha alabilirdim.
ciddi aliciyim. ayrica yatirimciyim.
öðleye kadar bekledim. baktim niyeti yok. alislari sildim.
ama piyasalar geriliyor. beklerim 3.35 - 3.40 arasinda artik aktif alislar kovalayacagim. pasife yazinca vermek istemiyorlar. (bugun vermeyebilirler ama piyasalara gelecek ilk satiþta aktiften vermek icin sýraya girerler[emoji846])
bir de orta vadeli degilde son 1-2 yil hacim ve maliyetlere bakildiginda burada pozisyon alanlarin bir kazanci yok gibi ? ama kazanmak isteyecekleri bir gun gelecektir.
Bu tab gida halka arzi ve sonrasinda bir birlesme hamlesi (bu benim tahminim) sirketin piyasa degerini enteresan noktalara itebilir. 9.5 milyon usd degerli bir gayrimenkul sirketi olmaz olsa da bu sirket piyasa degeri kadar tahvil ihraci yapamaz
bir hikaye olusacak bir gun ! ve o gun cok uzak degil gibi. zaten yatirimci da yok belli ki ! ne yazan var ne cizen ?
"bir yatýrým tavsiyesi deðildir"
Faizi biraz fazla gibi..91 günlük yani 3 aylýk faiz %6.05...yýllýk bileþiði %26.5...biraz fazla...
Tabii fazla olur tabii..
özel müþterilerine satýyor ya....
sözde nitelikli yatýrýmcý....
yeni açtýya þirketi ya...
nasýlsa ordan gelen parayý buraya basmýþtýr....
Bu arada 9.6 milyon dolara gyo mu olur diyorsun....
da....
Bunun portvöyü hep burger king...
Sat bono...
Al arsayý...
yap binayý...
sonrada ciro üzerinde kiraya tab gýdaya kiraya ver...
Nasýl bir mantýk....
Nasýl bi kafa....
Sýrf tab gýdayý fonluyorlar..
Ayýptýr...
bitirdiniz senedi...
Ayýptýr....
yakýþmýyor....
Daha öncede yazdým...
Yap yüklü bir bedelli...
Bunun karþýlýðý beþiktaþt dikilitaþ taki holding binasýný sat gyo ya...
Daha sonrada birleþtiri ver
ata holdingle...
Yokkk..olmadý...
Direk halka aç..
Yap yüksekten fiyat deðerlendirmesi...
daha çok para toplarsýn...
enayi çok....
Allah beteket versin dersin geçer gidersin....
Yer Ýmleri