Bayaðý bir çalýþma yaptim okullu lar yaklaþýk 12 milyon lotu 10,50 ortalama ile satmýþ . Gerçek bu bana göre
Þimdi bu adam bu lotlari almaya kalksa buradan 10,50 lere kadar alabilirmiki bilemiyorum. Bunu denermi tekrar onuda bilmiyorum. Ama pazartesi de bana göre en az 8 lira altýna indirecek görünüyor. Belki 7 liralarda bir iki ay tutacak ikinci çeyrek gelmeden on veya yirmi gün öncesine öncesine kadar.bilsncidan en az bir ay önce harekete baslarki yukarý sürmüþ olsun bilanço açýklandýðý güne kadar ki açýklanýnca yüksekten satada çýka. Þimdi diyelim haftaya düþürmese daha sattýðý fiyata 2 lira var oralari geçirmeden ne kadar lotu toplar bu iki ay içinde önemli olan bu. Yarýsýný toplasa yine kâr müthiþ olur ve hisseyi o zaman çýkartýr, umarým çok aç gözlü olmzda biraz toplayýnca milleti n maðduriyetini giderir.beklemekten baþka çare yok

Alýntý yaparak yanýtla
birkaç sayfa geride ayný þeyi anlatmaya çalýþtým fakat KY görmek istediði yazýya inanýyor maalesef. herkes hissesinin RTALB gibi olmasýný bekliyor,sonuç hep ayný.

Yer Ýmleri