Niðde yatýrýmýnda henüz inþaata baþlanmamýþ.
Niðde yatýrýmýnda henüz inþaata baþlanmamýþ.
Bu adam bu yatýrýmýn parasýný hayatta cebinden ödemez...yatýrýmcýdan çýkartýr bu parayý....
Ya bedelli yapar yada düþüþ bittikten sonra yukarýlarý yapýp..önüne gelene kim olduðuna bakmadan geçirir...
Çünkü adam parayý tukaþla buldu...sonra borsaya iyi alýþtý...þimdiye kadar karsýz bi iþ yaptýðýný görmedim...
Bu adam bu fabrikayý kesin borsadan yapar...
Çok sever kerizi...
Bugün de bela okuyayým…Cuma cuma belki tutar…Þerefsizin kaðýdý…
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!!!
Türk borsasýndan niçin hisse senedi alýnmamalýdýr?
1.Çünkü imtiyazlý hisse ile patron kayrýlýr.
2.Patron , parayý kazandýðý þirketten daha zengindir. Çünkü çalýyordur.
3.Düzenleyici otoriteler çalýnmasýna müsaade ediyordur.
4. Devlet zaten denetlemiyor.
5.Yýllýk enflasyon %50 civarýndan, yýllýk kur artýþý %40 .
6.Hisse % 23 -%50 hareketini 3 günde geri almakta.
7.K... kýrýk patronlarýn hisse manipülasyonlarý ile 5 yýlýnýz itinayla *** ediliyor.
8. 2006 `dan beri 5.1 -1.2 dolar arasý borsa, aþaðý gelmiþiz.
9.2004-2021 arasý kur artýþý 1.14 -8.50 lira, enflasyon %300 en az.
Hesaplayalým,hangimiz sermayemizi tr borsasindan 2 yýlda 3-6 kat arasý yapabildik!!!Çok güzel kandýrýlmýþýz.Kriptoya geçecem.
Herkes bu gerçeði görüp kaçýyor.Patronlar alýn kaðýt parçalarýnýzý tuvalette kullanýrsýnýz.
Arada ayda bir gelip bakýyorum hisse de deðiþiklik hiç yok. Yazýk bu hisseye pandemide gider diye alan ky Lara. Adam pandemi yi kullanýp yukrdan mal sattý ve petkime girdi milletin parasý ile. Kendi parasý ile deðil. Beddualý para o para. Bir gün çýkar inþallah okulludan da .
Patron harbiden çok yýrtýnýyor,içine etmiþ tahtanýn,6 ay sonrasýný merak ediyorum.134 mlyn lotu neresine koyacak.Þu petkimdeki parasýna çökse piyasa ancak akýllanýr
Bir tepki alýmý olur, çok geri gelmiþ diye girdim.
Ne uyuz kaðýtmýþ arkadaþ, lanetliymiþ gibi.
Ytd
Azami tasarruf milli þiarýmýz olmalýdýr.
M.Kamâl ATATÜRK
Aynen lanetli hisse. Herþey tahtacý yani patronun elinde. Büyük bir fon girmedikten sonra tahtacý hissenin içine etneye devam eder. Taaa ki herkes lanet edip toplayýncaya kadar. Yazýlacak çok þey varda, ceza yemeyelim yeter bu kadar. YTD.
Yer Ýmleri