2.5 fk olacak yil sonu bu fiyatlarla
Gostere gostere bu kadar ucuz kalmis olmasi
Beni killandirmiyor degil
Normal de boyle beklentiler cok onceden alinirdi bakalim ne olacak
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn @Frgn21;Özellikle domates iþleme sektöründe en önde gelen merkezler olarak California ve Ýtalyada kuraklýk verimi ve üretimi çok etkiliyor.Çinde ise önce seller ve þimdide nispeten kuraklýk üretimi etkiler durumda..Almanyaya en çok salça ihracatý yapan ülkenin Ýtalya olduðunu düþündüðümüzde ve Tukaþýnda Almanyada en çok tanýnan salça markasý olduðunu ilave edersek,önümüzdeki süreçte taþlarýn ülkemiz ve Tukaþ lehine dizileceðini tahmin ediyor ve bekliyorum..Bu yorumum,burada paylaþtýðým makalelerden çýkardýðým naçizane deðerlendirmedir.Bu arada en çok tarým ürünü ihracatçýlarýndan Hollanda da enerjinin yüksek maliyeti kaynaklý sera üretimleri yapýlamamaktadýr.Þu an Türkiye ve Tukaþýn yapmasý gerekenin tüm kapasitesini kullanarak üretmesi olduðunu düþünüyorum..Saygýlarýmla..
AL YA DA SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Yýl bitmedi henüz, aceleye gerek yok. %100 yaptý, sindirmek üzere, sonra devam eder göstergeler süper. Yýl sonu fiyetý hayal edemiyorum. Bakýn polatýn seramiði yýllarca süründü, 2 3 liraydý. Þimdi 40 lira olmuþ. Kimse malýnýn deðersiz olmasýný istemez. Hele böyle çalýþýp kar eden, mecburi sektörlerde,
Bugün fena alýyorlar. Bir tavan görmek hakkýmýz artýk diye düþünüyorum.
Sabah sabah Yatýrým finansman ve Bankof süpürdü resmen tahtayý.
Yer Ýmleri