Originally Posted by
efe09
Sayýn CAL;uzun bir deðerlendirme yaparak sorunuzu cevaplamaya çalýþmýþtým ama sonrasýnda sildim..Þu kurum aldý,sonrasýnda sattý,en son Vakýf ve Deniz sattý,Azimut dan Deniz Portföye devroldu,þu,bu..Düþündüm ki bu yazýp sildiklerimi herkes biliyor izliyor zaten..Tukaþ Þirketine ortak olalý 16 ay oldu,ortak olduðumda o an ki beklentilerim vardý ve çok þükür gerçekleþti(hem temel analiz hem de fiyat olarak)..Zaman içerisinde þirketi ve sektörü takibimde yeni beklentilerim oluþtuðu için Tukaþ þirketine yatýrýmým devam ediyor..Beklentilerim ne diye sorabilirsiniz,bunun fiyat ve ciro karþýlýðýndan çok Þirketin Büyümesi bende etken durumda..Buna nasýl karar veriyorumu kýsaca þöyle ifade edebilirim..Marka Deðeri ve Sanayi Kuruluþlarý sýralamasýnda yükselme,önümüzdeki hafta içerisinde yayýnlanacak Katýlým 30 endeksi deðiþikliði içerisinde yer alma beklentim(iþlem hacmi ve fiili dolaþým piyasa deðeri üzerinden belirleniyor),nakliye þirketlerini takibim ile birlikte yoðunlukla Bor,Torbalý ve Manyas fabrikalarýna domates taþýnmasý,Cem Zeytinin borsaya girmesinden sonra Tukaþ ile birleþmesinin(daha önce SPK izin vermemiþti)þirkete büyük güç katacaðýný(örneðin Mut da zeytin alýmlarýnýn Tukaþ ve Cem Zeytin markasýyla yaptýklarýný gözlemledim)..Akhisar Fabrikasýnda zeytin iþleme bölümüne yapýlan kapasite arttýrým yatýrýmý(zeytinde ülkemizin büyük avantajý var dünyadaki rekolte düþüklüðünden dolayý),Bor da yapýlmakta olan geniþ çaplý sebze konservesi ve dondurulmuþ gýda yatýrýmý..Kendi adýma yapacaðým þey SABIR ile beklemek..Ama körü körüne deðil tabi ki..Bu beklentilerimden bir ya da birkaçýnýn olamayacaðý,daha geç olacaðý gibi saptamalarým olursa da tekrar deðerlendirme yaparým..Son birþey daha,Þirketi bazen ketun olmak ve hiç açýklamama yapmamakla eleþtirenlerimiz olabiliyor ama bu konuda açýkçasý tam bir büyüyen þirket profesyonelliðinde çalýþýldýðýný düþünüyor ve þirketi tebrik ediyorum.
Saygýlarýmla..
AL YA DA SAT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR..
Yer Ýmleri