| Özet Bilgi |
21 Mart 2017 Salý günü saat 11.00'de yapýlacak 2016 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsýna iliþkin bilgilendirme dökümaný |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Evet |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
20.02.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
21.03.2017 |
| Genel Kurul Saati |
11:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
20.03.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
ÝZMÝR |
| Ýlçe |
TORBALI |
| Adres |
ÇAYBAÞI MAH. ÝZMÝR CAD. NO:51 TORBALI ÝZMÝR |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ, toplantý baþkanlýðýnýn oluþturulmasý ve saygý duruþu. |
| 2 - Genel Kurul toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý konusunda toplantý baþkanlýðýna yetki verilmesi. |
| 3 - 2016 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý. |
| 4 - 2016 yýlý Baðýmsýz Denetim Raporu'nun okunmasý. |
| 5 - 2016 yýlý hesap dönemine iliþkin finansal tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý. |
| 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirketin 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi. |
| 7 - 2016 Yýlý Dönem karýna iliþkin Yönetim Kurulu teklifinin görüþülmesi ve onaya sunulmasý. |
| 8 - 31.01.2017 tarihinde Sayýn Günsel KOCABOZ'un istifasý ile boþalan Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeliðine Sayýn Deniz ASLAN ÜSTÜNES'in atanmasýnýn Genel Kurul onayýna sunulmasý. |
| 9 - Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin belirlenmesi. |
| 10 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi. |
| 11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu gereði 2017 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunun baðýmsýz denetim kuruluþu seçimi ile ilgili önerisinin görüþülerek karara baðlanmasý. |
| 12 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Þirket'in 2016 yýlý içerisinde yaptýðý baðýþ ve yardýmlar hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi, 2017 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi. |
| 13 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddelerinde belirtilen iþleri yapabilmeleri için izin verilmesi. |
| 14 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (II-17.1) sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 1.3.6 sayýlý ilkesi kapsamýnda iþlem olmadýðý konusunda Pay Sahiplerinin bilgilendirilmesi. |
| 15 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (II-17.1) sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12'nci maddesinin 4'üncü fýkrasý kapsamýnda Þirket tarafýndan 3. kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile Þirket'in elde etmiþ olduðu gelir veya menfaatler hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi. |
| 16 - Dilek ve temenniler. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
Olaðan Genel Kurul Çaðrý Ýlaný .pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
| EK: 2 |
Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
|
|
Genel Kurul Sonuçlarý
|
| Genel Kurul Yapýldý mý? |
Evet |
| Genel Kurul Sonuçlarý |
1. 2016 yýlý hesap dönemine iliþkin finansal tablolar onaylandý.
2. Yönetim Kurulu üyeleri ayrý ayrý ibra edildi.
3. 2016 Yýlý Dönem karýnýn geçmiþ yýllar zararlarýndan mahsup edilmesine karar verildi.
4. 31.01.2017 tarihinde Sayýn Günsel KOCABOZ'un istifasý ile boþalan Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeliðine Sayýn Deniz ASLAN ÜSTÜNES'in atanmasý onaylandý.
5. Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyeleri 1 yýl için seçildiler
6. Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri aylýk net 4.500 TL olarak belirlendi.Diðer Yönetim Kurulu üyelerine ise ücret ödenmemesine karar verildi.
7. 2017 yýlý hesap ve iþlemlerini denetleyecek baðýmsýz denetim kuruluþu olarak Crowe Horwath Olgu Baðýmsýz Denetim ve Yeminli Mali Müþavirlik Anonim Þirketi onaylandý.
8. 2017 baðýþ sýnýrý net satýþ hasýlatýnýn 10 binde 3'üne kadar olacak þekilde onaylandý.
9. Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396.maddeleri kapsamýnda izin verildi.
|
|
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
|
| Kar Payý Daðýtým |
Görüþüldü |
|
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
Hazýr Bulunanlar Listesi.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi |
| EK: 2 |
Genel Kurul Toplantý Tutanaðý.pdf - Tutanak |
|
|
Ek Açýklamalar
|
Þirketimizin 2016 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 21 Mart 2017 Salý günü saat 11.00'de Çaybaþý Mahallesi Ýzmir Caddesi N0:51 Torbalý ÝZMÝR adresinde yapýlmýþtýr.
|
Yer Ýmleri