-
Yazılanlara şöyle bir bakıyorum herkes birilerini suçluyor.Anladik hırsızın suçu sabit
ya biz ev sahiblerinin hiç mi suçu yok bile bile lades diyoruz.Çok kazanmak hırsıyla böyle hisselere atlıyoruz.
Bu adamlar belli sadece bu hissedemi aynı şeyi yaptılar sanıyorsunuz en yakın hatırladıgım işfin
aynısını oradada yaptılar. biz ky ler ders almıyoruz onlar bir yem atıyor malesef yemi yutuyoruz.
ondan sonrada vay anam zehirlendim. hadi suçlu ara
-

Originally Posted by
yhekinoks
Yazılanlara şöyle bir bakıyorum herkes birilerini suçluyor.Anladik hırsızın suçu sabit
ya biz ev sahiblerinin hiç mi suçu yok bile bile lades diyoruz.Çok kazanmak hırsıyla böyle hisselere atlıyoruz.
Bu adamlar belli sadece bu hissedemi aynı şeyi yaptılar sanıyorsunuz en yakın hatırladıgım işfin
aynısını oradada yaptılar. biz ky ler ders almıyoruz onlar bir yem atıyor malesef yemi yutuyoruz.
ondan sonrada vay anam zehirlendim. hadi suçlu ara

aynen arkadaşım haklısın inventıs hisse forumda yasaklıyım 47 den rta bugun satın bak bizim doktorlar topluca cıktı çok şişti uyardım bana kufur ettiler ceza yedim yorum yazamıyyorum ertesi gün taban zincirleri başladı neyse gelelim tukaşa tamam bende aldım 9.40 ortalamam burda brut takas önemli değil çok hisse yiyor zaten sonuçta çıkanı çıkıyor dokta kront örnekler fakat üzüldüğüm çok cahil var mesela adam a tedbir gelmişmiş alım satım yapamıyacakmişmiş ya adam aynı gün parsana parayı bastı zaten kendisinde satacağını satmış işi bitmiş şimdi diyer şirketlerde top koşturuyo 10 yıl pandemi olsa tek salça yese bu millet ginede 500 tirl kazanamaz şirketler artık iş üzerinden değil al sat çak üzerinden korkuç mala vuruyor spk burda 8 tabandır nerdeydin yaptırım yok
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri