1.60'dan 2.50 yap,peþi tekrar 1.70 düþ,þimdide 2.50'ye dayan...gerçekten iyi takip edene iyi ekmek yedirdi,önceleride defalarca 1.60-1.80 hareketleri yapmýþtý,eti,butu olmayan þirket hissesi,yani kumar hissesi.
Bir hareket yapsa gerisi gelecek insallah..
SM-A920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün böldü boyle bir aþaðý bir yukarý
Ýþlem hacmi rekor kýrmýþ
Bir haberi var acaba?
Defter deðeri 0,68 TL. Bir çok gyo,ederinin yarýsýna bile iþlem göremezken bunun bu gün %20 yükselerek 3,18 TL. ye çýkmasý olacak þey deðil. 3 aylýk bilançoda zarar var. Özsermayesi ,sermayesinin altýna inmiþ. Büyük sýkýntý.Dolaþýmda çok az hisse olduðundan ,bu hisselere hakim olan speðin oyunu olabilir.....Herhalde , bu tuzaða düþecek ky. kalmamýþtýr. Çünkü ky. de kazýðý yiye yiye akýllandý. Benim paramla, bu konjektürde 0,40 TL. bile etmez. Zaten batabilir korkusuyla 0,40 TL. de verip almam.....Benim bilmediðim bir þey var da , hisse bugünkü , bu 3,18 TL. lik fiyatý hakediyorsa , yazýlsýn da öðrenelim.
Son düzenleme : By Akýl; 25-07-2019 saat: 21:31.
21 milyon deðerindeki villalar duran varlýklarda neden görünmüyor? Ya da ben mi göremedim.
Eðer bunlar bilançoda yoksa ya da daha düþük görünüyorsa defter deðerinin gerçek fiyat yansýyýnca daha da yükselmesi gerekmez mi? Mesela 2,5 TL ye ulaþýr mý defter deðeri?
Bilgi sahibi olan kiþilerden cevap bekliyorum.
Oha,gerçekten borsada ilginçliklerden birisi,aynisini NIBAS yapmýþtý,0.60 krþ olan hisse þimdilerde 10 tl...bunda 1.50 nerede 4.50 nerede,elimde dünya kadar lotlardan 100 lot kalmýþtý,onuda 4 üstünden okuttuk![]()
Yer Ýmleri