Ama satýþ kýsmý çok daha sýð, kimse satmýyor. Tavandan bekleyenler boþ yere bekliyor diyebiliriz. Zira 3 5 lot iþlem oluyor o da arada sýrada. Ya spek tavaný bozacak korkutmak için ya da pek iþlem olmaz. O zaman da alt kademeler de sýð olduðu için 3,00 e yaklaþtýrýp silkelemek için olur belki. Garip bir hisse, aþýrý sýð. Hala tavanda bekleyen lot ayný, hiç artmýyor. Ytd
Tavaný þiþirmeye baþladýlar. Önce 116 bin þimdi de 121 bin oldu.
Sen sat kardeþim piyasa deðerinin 4 katý ihale alýyor bunun yansýmasý büyük olacak ben 5.00 görmeden bir yere gitmiyorum gidene hayýrlý olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dostum eðer benim için dediysen; ben sadece çok az bi lot aldým bugün 3,05 ten. Ama derinlik bilgisini meraktan takip ediyorum, burada da soran arkadaþ olmuþ bilgi veriyorum. Satýp almak herkesin kendi fikri. Hiçbir al sat tavsiyesi de vermem, o kadar iyi bilmediðim hissede. 5 olacaðý düþüncesi de (olabilir mi olabilir ihale iyi) dönüp 1 olacaðý düþüncesi (özmaryesine göre ederi 0,88 kuruþ falan) herkesin kendi yatýrým tercihi. Borsada herþey olabilir.
Derinlikte 136 bine kadar çýktý. Sonlara doðru satýþlar oldu biraz. Son durumda 126 binde 17:56 itibariyle
Ytd
Yer Ýmleri