muhendis yorum yok mu bu gece?
bu gece dışardaydım.. yeni girdim eve, detaylı bakmadım ancak günlük grafikte bugünün tamamı bir doji olarak geçmiş, dipte doji güzeldir.. düşüncelerin için ayrıca teşekkürler..
tüm ortaklara selam olsun..
dojiden sonra hayaliniz nedir
günlükteki grafikte tam oranlı olmasa da bir "doji sabah yıldızı" dönüşü olacaksa şayet bugünü temsil eden mum gün sonunda yeşil /içi boş olması gerekir diye bi beklentim var . şu ana kadar benzer bi yapı oluştu bakalım gün sonu koruyabilecek mi.. hayal mi bilmem ama bugünkü beklentim bu.
Beklenen Tanıtek ortaklığı da tamam. son işlem ticaret sicilde ilanı ki o da hafta başı biter.
lakin asıl beklenti mai ve tanıtek ihale haberleri.
bu arada hisseyi artık birileri tutmalı ve almalı.
Tanıtek'in sermayesi bizim katılımımızla 10 milyon oldu ve biz 5 milyonla bu şirkete ortak oluyoruz.
Sermaye artışının 1.250.000 TL'si tescille kalan 6 ayda ödenecekmiş.
Tahsisli sermaye artışından 20 aralık'ta kasaya 31.000.000 TL para girdi.
Bunun 10 milyonu aralık ayında Mai'ye ödendi ve 21 milyon kaldı. Bu 12 aylık bilançoya yansıyacak ve kalan para finansal gelir getirmeye devam edecektir.
Tanıtek ödemesinden sonra kalan 20 milyonla kısa vadeli krediler yapılandırılabilir ki az bir miktar var.
Taşeron kadro geçişi ile daha önce yazdığımız ve şirketin açıkladığı üzere süresi içinde iptal edilen sözleşmelerden %5 tazminatla gelir yazacak ve işlerin devam etmesinden daha karlı hale gelecek. Kıdem ve ihbar yükünden de kurtulacak.
Şirket Mai ve Tanıtek ortaklığı ve analist toplantısıyla ihale beklentileri yarattı ve şimdi herkesin gözü kulağı burada. Dolayısıyla olası ihale haber akışları önem kazanıyor.
joeyramone takas paylasabilir misiniz?
Yer İmleri