Karar sizin ben verileri masanın üstüne koydum. Sadece. bundan iyisi can sağlığı.
2004 yılında 8 liradan halka arz edilmiş.
8 liradan halka arzdan alanlar temettülerle maliyeti sıfırlamış.
Maliyeti sıfırladıkları gibi 80 liralara çıkarak paralarının 10 katını da cebine koymuşlar.
400 den fazla CNC tezgah bizim için çalışıyor. Motor yapıyor, Şanzıman yapıyor. New Holland desen zaten Dünya bilir.
hissenin fiyatını belirleyen , tüm aracı kurumlar Traktör'den kaçıyor , kaçmaya devam ,, sürekli yeni negatif haberler ,, alttaki haberlerde görüldüğü üzere ... onlarda haklı , müşterilerine karşı zor durumda kaldılar,,,,
Traktörün tahtasını yöneten Broker ise şu an , öksüz kaldı , sabahtan beri önce tahtayı otomatiğe bağladı sonra, endeks yeşil olunca kontrolü eline aldı ,, hissede alan eden olmayınca ,, garip garip etrafına bakıyor ,,, emanet gibi duruo
insan kıyamıyo 1-2 lot alayım diyorum da , daha ortalık durulmadığı için yanaşamıyorum , o yüzden !!
Endekste hareketlenme var ,,, gün sonu az çok belli olur , yatay yeşilmi yoksa dinlenmeyemi geçicek ,,
Bugünü de küçük bir artıyla geçiştirdik, yarabbi şükür.
Çok bir şey ifade etmediğini biliyorum ama Toplu takas varmı arkadaşlar...
Türk Traktör Cazip değerleme
Tarım sektörüne devlet tarafından artan destek, yılın ikinci yarısında finansallarda toparlanma beklentimiz ve cazip değerlemesi sebebiyle Türk Traktör için olumlu görüşümüzü koruyoruz. Karlılıktaki zayıflık nedeniyle hisse son bir yıllık periyotta BIST-100 ün %27 altında getiri sağlamıştır. Bu düşüş sonrası, 2018 VAFÖK çarpanı bazında %48 ve 2018 F/K bazında %41 iskontolu işlem görmektedir.
Hedef değerimizde güncellemeye gidiyoruz. Risksiz getiri oranı varsayımlarımızda 200 baz puanlık artış sonrası hedef fiyatımızı %10 azaltarak 77 TL ye çekiyoruz. Yeni hedef değerimiz %37,5 yukarı potansiyel sunmaktadır. Hisse için AL tavsiyemizi koruyoruz.
Yer İmleri