Dibin dibini buldu sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dibin dibini buldu sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekrar seçim fiyatlanıyor sanırım..
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum 24 Haziran seçimlerinde parlamentoda muhalefetin üstünlük sağlaması durumunda yeni seçimlerin gündeme gelebileceğini söyledi.
ABD’li Bloomberg haber ajansına konuşan Uçum, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’deki seçmenin parlamentoda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile işbirliğine girmeyi reddeden bir muhalefeti seçmesi durumunda Türkiye’de seçimlerin tekrarlanabileceğini belirtti.
Uçum “Eğer muhalefet parlamentoyu alır ve Erdoğan yeniden seçilirse siyasetçiler vatandaşların ‘birbirlerini denetleme ve işbirliği yapmalarını’ istediğini anlamalı. Eğer başaramazlarsa parlamento ya da cumhurbaşkanı yeni seçime gitme kararı alabilir” diye konuştu.
“Bunun son çare” olacağını söyleyen Uçum bu tür bir sonucun ülkeyi çıkmaza sokacağını ifade etti.
Uçum “Bu seçimler Türkiye’yi parlamenter sistemden başkanlık sistemine geçirecek. Bu geçiş eğer tüm taraflar dahil olmuyorsa başarılamaz” dedi.
Uçum Erdoğan ve AKP’nin hem başkanlığı hem de parlamentoyu kazanacağını çünkü seçmenin yetkiyi aynı partiye vererek “rasyonel” karar vereceğini ifade etti.
kaynak: http://www.bbc.com/turkce/live/haber...0cad0684d7eca5
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
Bi nefes aldırın be kardeşim nasıl veriyorsunuz öle
Günaydın dünkü 360 bin Lotun takasını paylaşacak babayiğit var mı dır
Ali Koç , gurup şirketleri ve holdingi iyi yönetemiyor , çok başarısız , Moodys bile Koç Holdingi izlemeye aldı.
Moody's 11 Türk şirketin notunu izlemeye aldı
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's 11 Türk şirketin notunu düşürmek için izlemeye aldı 06 Haziran 2018 Çarşamba, 21:22 Güncelleme: 06 Haziran 2018 Çarşamba, 21:26
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's 11 Türk şirketin notunu düşürmek için izlemeye aldı.
Moody's'in izlemeye aldığı Türkiye'de iş yapan şirketler şöyle: Anadolu Efes Biracilik ve Malt Sanayii A.S. (Efes), Coca-Cola Icecek A.S. (CCI), Dogus Holding A.S. (Dogus), Eregli Demir ve Celik Fabrikalari T.A.S. (Erdemir), Koc Holding A.S. (Koc Holding), Ordu Yardimlasma Kurumu (OYAK), Ronesans Gayrimenkul Yatirim A.S. (Ronesans), Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. (Turkcell), Turk Hava Yollari Anonim Ortakligi (Turkish Airlines), Turkiye Petrol Rafinerileri A.S. (Tupras), Turkiye Sise ve Cam Fabrikalari A.S. (Sisecam).
Dogus Holding A.S.'nin "negatif" görünüme sahip olması dışında, yukarıda bahsedilen tüm şirketin görünümü "durağan".
Moody's not değerlendirirken nelere dikkat ediyor?
Moody's yaptığı yazılı açıklamada not değerlendirme hususlarına ilişkin şunları kaydetti:
"Şirketlerin notu gözden geçirilirken, şu anki zorlu çalışma ortamında şirketlerin krediye ne kadar nüfus ettiği ve potansiyel kırılganlıkları değerlendirilecektir. Moody's makro-ekonomik ortamın şirketlerin likidite profilleri üzerindeki etkisini, vadesi yaklaşan borçları finanse etme yeteneğini değerlendirmeye alır."
![]()
Kardeşim ne alakası var..nerdeyse iyi bütün babka ve şirketleri aldı
20 senedir aldığımız dersi bir daha verdiler. Bir hisse çok düştü diye (şirket iyi olsa bile) alınmazmış. Mutlaka her şeyin bir sebebi varmış. Deniz durulmadan dümene sarılmamak gerekiyormuş.
11.06.2018 Pazartesi günü hurda teşviki ile ilgili düzenlemenin yayınlanacağı haberleri var. Traktör haberlerde teşvikten yararlanacak taşıtlar arasında geçmiyor, düzenlemede yer alırsa sürpriz olur.
Yer İmleri