*bnp paribas, türk traktör için hedef fiyatýný 77,00 tl'den 69,00 tl'ye indirdi, tavsiye "al"
*bnp paribas, türk traktör için hedef fiyatýný 77,00 tl'den 69,00 tl'ye indirdi, tavsiye "al"
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
ilk göz aðrým ttrak, göz kýrpýyor![]()
Koç holding'in tüm hisseleri büyük sarsýntý geçiriyor, seçim yaramadý , günden güne eriyorlar,,
Traktör'ün bu seneki görünen taban fiyatý en son 47.260 tl , dir ,, ( olaðanüstü hareketler olmaz ise )
tahtayý yöneten ,, tradercilere 47.260 ila 51.75 fiyatý arasýnda imkan saðlýyor,,
47.5 dan al 51.5 dan sat ,,,
TTRAK - 2.08.2018 - Günlük
Fabrikada iþçiler hala anlaþamadý , Traktör satýþlarý , negatif durumda , dolar 5 lira
TTRAK'ýn piyasa deðeri 200 milyon dolara doðru yavaþ yavaþ geliyor..
AÇIKLANACAK 2.ÇEYREK FÝNANSALLARI
TTRAK Türk Traktör’ün net karýnýn ise %55 oranýnda gerileyerek 37mn TL’ye ulaþmasýný bekliyoruz. Þirketin 2Ç18’de toplam satýþlarý, yurtiçi satýþlarýnda yaþanan %47 oranýnda gerilemenin olumsuz etkisi ile %32 oranýnda gerilemiþtir. Ýhracat satýþlarý ise bu dönemde %14 oranýnda artmýþtýr. Þirketin satýþ gelirlerinin, son bir yýlda yapýlan fiyat artýþlarýnýn ve TL'nin zayýflamasýnýn ihracat gelirleri üzerindeki olumlu etkisi ile birlikte, %17 oranýnda gerilemesini bekliyoruz. Dönem içerisinde yapýlan fiyat artýþlarýnýn artan üretim maliyetlerini karþýlamada yeterli kalmayacaðýný düþündüðümüzden dolayý 2Ç17 FAVÖK marjýnýn 67 baz puan daralarak %10,4’e gerilemesini bekliyoruz.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
2018 06 aylýk karý 136.754.007 tl. olarak açýklandý. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/700893
2017 06 aylýk karý 137.897.169 tl'sý idi. dönem karýnda önceki döneme göre % -0.83 oranýnda bir düþüþ söz konusu.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
bilanço beni þaþýrttý. daha kötü bekliyordum. geçen seneyi karþýlamýþ.
Traktör satýþlarýnýn 1.çeyreðe göre % 17 ve geçen yýlýn ayný dönemine göre % 32 düþmesine raðmen tüm banka ve aracý kurum beklentilerin oldukça üzerinde bir kar açýkladý.Bu bilanço neredeyse geçen yýlýn ayný dönemine eþit bir bilanço.Satýþlar bu kadar düþmeseydi çok farklý bir bilanço ile karþýlaþabilirdik.
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
Yer Ýmleri