ben genelde otokar alýrým o da düþtü fakat bu ttrak baþka hiç kafa kaldýrmaya niyeti yok. 47-48 lerden aldým 70 80 den alanlarý düþünemiyorum. satýyým daha da bulaþmam bu lanet hisseye. zararýna vereceðime 3-5 yýlda olsa tutacaðým. artýya geçmeden asla satmam. ama bidaha tek lot bile almam bu hisseden. þirket kötü þirket olsa bu durumu anlarýmda çok ii þirket
Þirket iyi fakat þirketi yönetenler de son yýllarda bir rehavet ve miras yedi görüntüsü var. Satýþlar ve karlýlýk artmýyor. Aksine düþme eðiliminde.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu grubun þirketlerinde bu tür karlýlýðýn artmadýðý veya hisse fiyatýnýn olumsuz seyrettiði dönemler olabiliyor. Ben bahsettiðiniz gibi mirasyedilik deðil geçici bir dinlenme dönemi olduðunu düþünüyorum þirket için. benzer durum 50 liralarda tüpraþta yaþanmýþtý. 30lu fiyatlarda fordda yaþanmýþtý. bazen uzun süre karlýlýk stabil kalýp sonra birden iki kat civarý yükseliþ yapabiliyor bu grubun þirketlerinde. umarým ttrak içinde karlýlýðýn arttýðý günleri görürüz. eðer mirasyedilik bi davranýþ içinde olsalardý tüpraþ ford da benzer durum yaþanýrdý diye düþünüyorum. birde ortak yabancý buna müsade etmez. traktör pazarinda ciddi daralma var bununda geçici olduðunu düþünüyorum. tabi karlýlýðýn yükselmesi biraz zaman alacaktýr. bizleri de bekletecektir.
Bende tam aksini düþünenlerdenim.Koç þirketlerinin hepsi hantallaþtý.Büyümeye yönelik hiç bir hamle yapýlmýyor.Yeni ürünler ürün çeþitliliði hiç yok.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylýk kapanýþlarda rsý göstergesi 28 de.. Bu karamsarlýðýn zirve yaptýðý 2008 de görülen 29 deðerinden sonraki en düþük deðer.. þirketin 75 milyon nominal tahviline ödediði faizler dýþýnda bu tahvil itfasý 2020 nisan.. Evladiyelik 2.ci emeklilik arayanlara bulunmaz bi fýrsat düzeyinde fiyatlar
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
bedelli falan yapmaz bu þirket deðilmi arkadaþlar fikriniz nedir
Yer Ýmleri