Yýl baçýndan bu tarafa TAKASBANK Verileri
Yýl baçýndan bu tarafa TAKASBANK Verileri
Baþarýlý bir yatýrým, diðerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada deðmez hiç bir þey kalp kýrmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
düþüyo gene hisse fikriniz nedir ortaklar
gördüm de bu kadar yav...................ðýný görmedim.....hergün eksi olurmu ...koþtura koþtura önden gidiyor..nereden satarsan sat alttan alýyorsun...
bu hisse nasýl kurtulur......hisse geri alým.....þirketin iþine mi geliyor nedir yabancý ortaðýda sessiz ,kumpasý kurmuþlar söðüþlüyorlar...yani her on sentte baþtaki dallama 700 bin dolar kaybediyor...
sermaye artýrýmý......bilemedim ne kadar ihtiyacý var....neden artýrsýn ki....belki piyasa þartlarý...
satmak için kulandýklarý hisseleri nereden toplayacaklar......bu iþ için city yi kullanýyorlartek bir aracý kurum dahi yanaþamýyor almak için ..nasýl çýkaak bu iþin içinden bakalým
yatýrým tavsiyesi deðildir.
benim þahsi fikrim bu hisse bilanço ile olmaz....iyi bir hikaye lazým......herkesin üzerine oynayacaðý
Aylýk satýþ adetleri ne zaman ki eski günlerine dönme iþaretleri verirse hissede de hýzlý bir þekilde yükseliþ baþlayacaktýr.Aylýk satýþ adetleri 3000 hatta 4000 küsür olduðu dönemler vardý.Bu rakamlar 500- 600 lere düþtü.Hisse fiyatýnýn da buralara gelmesi doðal karþýlanmalý. 2.çeyrekte satýþlarýn oldukça düþük olmasýna raðmen açýklanan bilanço güzeldi.Ancak bu dönemde ayný þeyi beklemek hata olur.Yabancýlar son günlerde bir miktar çýkýþ yaptýlar ancak satýþlarýn artmasýyla sattýklarý hisseleri tekrar toplayacaklardýr.Sonuçta temettü hissesidir. Bu konuyla ilgilenen bir çiftçi arkadaþtan aldýðým bilgi traktör fiyatlarýnýn çok arttýðý hatta bu artýþýn % 50 yi geçtiði yönünde.2.çeyrekte beklenti üzerinde kar açýklamasý belkide bu yüzdendir.Kýsa vadede yükseliþ beklemek zor.Haftaya açýklanacak olan bilançonun iyi gelmeyeceðini düþünen yabancýlar belki de bu yüzden sattýlar.Zatten aracý kurumlar da hedef fiyatý oldukça düþürdüler. Ytd
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
Sonuçta bir kar elde edecek. Temettüsünü de verecek. Satýþlarý beþte bire düþtü diye kar o kadar düþmüyor ki. Geçen yýl 137 milyon bu yýl 136 milyon kar var 6 aylýkta. Temettü verimi en iyiler arasýnda olan bu hisseyi bu kadar düþürmeleri saçmalýk. Keser döner sap döner , mart da temettüler verilirken hesap döner. al , sat , tut yat vs. tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri