Stoktaki mal kar kalemine girmiştir. Sadece nakit yaratır. Sadece stok değerinin üzerinden satılırsa ek kar oluşur
Stoktaki mal kar kalemine girmiştir. Sadece nakit yaratır. Sadece stok değerinin üzerinden satılırsa ek kar oluşur
Bugün kademeleri görseniz gülerdiniz:
Satışlarda 1 er lot koymuşlar
Alışta bir kademede 6 bin küsür diğer kademelerde 1 er lot
Yorum çok zor
Görüşüm şu şekilde;
İhtiyacı olmayan nakiti ile yatırım yapanlar ile kısa vadede nakite ihtiyacı olanları yani gerçek yatırımcıyla günlükçüleri ayırarak yola devam etmek istiyorlar.
Kafamın en rahat olduğu hisse budur her ay 5 adet fiyatına bakmaksızın alıp işime bakıyorum. Keşke nakitim olsa daha fazla almak isterim bu fiyatlardan biliyorum ki bu fiyatları bir daha yakalayamam.
Fiyat çok düştüğu 80 den 33 e, kar ise yüzde fazla düşmediğinden dolayı.
Temettü beklentisi yüzde 15 tahmin ediliyormuş
Yanlış anlamadımsa.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
TTRAK - Günlük - 18.12.2018
Traktörde hisse fiyatını belirleyen ,,, Baş fino ve yardımcıları devlet sizlere vesika vericekmiş bilginize , artık rahat rahat çalışabilirsiniz ,, şrfsizlerher çarşamba ,, muayeneniz var ,,,
unutmayın !
Arkadaşlar grafiklerde görüldüğü üzere ,, izlemeye devam ,, zaman zaman çok keskin güven vermeyen hareketleri var ,,, eninde sonunda ,, hiiiç olaylara günlük bakmayın,,, rahat olun
TTRAK - Aylık 18.12.2018
alttaki Grafikte Aylık Otokar'a ait ,,, orada dikkatimi çeken ,,, hisse yavaş yavaş yön yukarı , çıkışa geçiyor,,, en son 63 taban yaptı ,,,
OTKAR
![]()
Son düzenleme : İzmir; 18-12-2018 saat: 23:45.
1- Grafiklerin üçüde farklı olup , aynı değildir , daha dikkatli bakalım !!
2 - Grafikler saatlik , Günlük , Haftalık , Aylık olmak üzere 4 bölüme ayrılır ve her bir grafik kendi içlerinde onlarca göstergelerin formüller içinde yoğrulması ile bize bilgiler sunar , ( Rsı , Cc , osc, vol, vb ,,, daha bir çok )
resmin üst çerçevesinde sarı bölüme çift tıklarsanız , resim sayfası büyür , daha detaylı verilere ulaşırsınız ..
aylıkta 1 mum 20 işgünü birikimidir , haftalıkta 5 gün , günlükte 1 gün ,
bir önceki sayfada yer alan , en üstte sunduğum Günlük Ttrak , göstergeleri farklıdır , onun bir altındaki grafik Aylık Ttrak ( bütün yılları kapsar ) , ve onun hemen altındaki Aylık Otokar hissesine aittir , üstelik , sağına soluna bir sürü uyarı notlarını düştüm belirttim !!
bunun yanında Temel Analiz , ise hissenin mali vb durumu , piyasa değerini bulmak için farklı verileri kullanır ( Bilanço , üretim rakamları , ufrs )
Son düzenleme : İzmir; 19-12-2018 saat: 23:26.
Ttrak Hissem yok ama hep takip etmişimdir. Ben 25 tl olmasını bekliyorum.
En büyük korkumda bedelli yapması olur.
Yer İmleri