Hiiç sıkma canını sayın arkadaşım OrcaO dönemleri hatırlıyorum , bir süre Egeen de idim , bu Traktörün tahtasını yöneten pşt lar Egeenin tek rulmanı , tırnağı olamaz ,, yıllardır aynı pislik gurup yönetiyor , büyük ihtimalle aracı kurumlardan birisinin elinde !!! ,, sonuç olarak buradayız ;
Allahtan ekonomi düzeliyor , Merkez bankası , Borsa , Dolar devletin kontrolünde ,, 2023 yılına kadar ,
Şu ara Çindeki panik Türkiye ekonomisinede yarıyacak ( dolaylı olarak )
Bu hissenin yarısı yabancıYa ait , risk az , ortam güzel , tahtayı yöneten istediği kadar sıksada , şirketi gambazlasada kaçışı yok daha geçengün Traktörün genel müdür , hisse geri toplama , yani hissenin ucuzluğundan bahsetti ,,,
Genel müdür traktörün tahtasını yönetenleri şutlasa çok daha güzel olur , inşallah diyelim çünkü bu gurup suni bilerek sık trade ortamı oluşturup , şirketi paravan olarak kullanıp ceplerini dolduruyor ...
Şu an tahtada yaptıkları o , hisseyi esnetip , düşürüyorlar , tekrardan düşürdükleri alandan alıp mallanıyor , sürekli açgözlülük
O yüzden sadece sabır sabır ,, dün nasıl hisseyi 25'e çektiler , bugün nerede
Keyfine bakrahat ol

O dönemleri hatırlıyorum , bir süre Egeen de idim , bu Traktörün tahtasını yöneten pşt lar Egeenin tek rulmanı , tırnağı olamaz ,, yıllardır aynı pislik gurup yönetiyor , büyük ihtimalle aracı kurumlardan birisinin elinde !!! ,, sonuç olarak buradayız ;
rahat ol
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri