Hiiç sýkma canýný sayýn arkadaþým OrcaO dönemleri hatýrlýyorum , bir süre Egeen de idim , bu Traktörün tahtasýný yöneten pþt lar Egeenin tek rulmaný , týrnaðý olamaz ,, yýllardýr ayný pislik gurup yönetiyor , büyük ihtimalle aracý kurumlardan birisinin elinde !!! ,, sonuç olarak buradayýz ;
Allahtan ekonomi düzeliyor , Merkez bankasý , Borsa , Dolar devletin kontrolünde ,, 2023 yýlýna kadar ,
Þu ara Çindeki panik Türkiye ekonomisinede yarýyacak ( dolaylý olarak )
Bu hissenin yarýsý yabancýYa ait , risk az , ortam güzel , tahtayý yöneten istediði kadar sýksada , þirketi gambazlasada kaçýþý yok daha geçengün Traktörün genel müdür , hisse geri toplama , yani hissenin ucuzluðundan bahsetti ,,,
Genel müdür traktörün tahtasýný yönetenleri þutlasa çok daha güzel olur , inþallah diyelim çünkü bu gurup suni bilerek sýk trade ortamý oluþturup , þirketi paravan olarak kullanýp ceplerini dolduruyor ...
Þu an tahtada yaptýklarý o , hisseyi esnetip , düþürüyorlar , tekrardan düþürdükleri alandan alýp mallanýyor , sürekli açgözlülük
O yüzden sadece sabýr sabýr ,, dün nasýl hisseyi 25'e çektiler , bugün nerede
Keyfine bakrahat ol

O dönemleri hatýrlýyorum , bir süre Egeen de idim , bu Traktörün tahtasýný yöneten pþt lar Egeenin tek rulmaný , týrnaðý olamaz ,, yýllardýr ayný pislik gurup yönetiyor , büyük ihtimalle aracý kurumlardan birisinin elinde !!! ,, sonuç olarak buradayýz ;
rahat ol
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri