Ben şuan ttrak de tavan gitmesini gerektirecek bir durum göremiyorum. Bu bilanço bilanço açıklanmadan önce fiyatlandı zaten. Türk traktör üretim ve satış verilerini hem osd ye bildiriyor hemde kendi web sitesinde ilan ediyor.
Bilanço çok da sürpriz değildi.15-20 gün sonra nisan verilerini de görürüz. Nisan verilerinin kötü olacağı kesin zaten. Bakalım mayıs nasıl gidecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
100 günlük ve 300 gunluk grafiğe baktım az önce yaklaşık 2 ayda fincan kulp olusturmus gibi gözüküyor. 2019 yılında da benzer şekilde Nisan ayı başından Ağustos ayi başına kadar yaklasik 4 ayda bir fincan kulp formasyonu gerçekleştirmiş görünüyor.ustelik bu seferki daha net gözüküyor, 2019 da bile bu formasyonu tamamladıktan sonra ki yaklaşık 6-6,5 ay arasinda %95-%100 arası prim yapmış.
Hadi bakalım hayırlısı diyelim...
Not: Grafik yada resim atmayı bilmediğim için ekleyemiyorum...
2019 ilk çeyrekten bu çeyreğe traktör başına üretilen usd faaliyet karı bir trend halinde iyileşmiş. Ancak bence ttrak da bunu bir miktar önden ve fazla fiyatladı. Özellikle nisan ve mayıs satış datalarını görmeden ben muhafazakarım.
Ttrak ın 50.000 adt/yıl kapasitesi var ve şuan bunun çok altında üretim yapıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri