arkadaşlar 3 gün önce yazdığım yazıyı tekrarlamak gereği duydum bu yazım sonrası bazı arkadaşlar artık konjektör tarımdan yana diye yorumda bulunmuşlardı 2 gündür bist %2 gitti bizim ki %2 aşagıya yazım şöyleydi "arkadaşlar çok heveslenmeyin biz bu kağıdın %10 yukarı açıp eksi kapattığınıda biliriz bu hissenin speği çok şereflidir çünkü daha TL bazlı 3 sene önceki fiyatına(77 TL ki o günkü kurla 22 dolar) bile gelemedi. şu an endeks giderken gidebiliyor eğer endeks %1 düşsün inanın bu en az %2 düşer" ki bukez beni bile yanılttı endeks giderken bile düşüşdü
Tahta herseferinde eski zirvezini zorluyor üsttekileri topluyor tahta çok zayıf izlenimi veriyor ama inanılmaz güçlü 72 den sonra kopuş olur bu tahtayı erkan hocayla beraber takip ederdik sonra izmirli geldi o zaman dutluktu 25-30 larda dolanıyordu bu hissede eğer tahtacıyı okuyorsan sat al yapılabilir ama en ii hiç kıpırdamamak bende fazla yok toplam 1000 lotum var
ytd deli saçmasıdır
70350 den 69450ladar bastılar kapanışta. Kapanıs 69450-70100. Haftalıkta bır yeşil bar daha attı. Fincan kulp formasyonu çok net. Bozmuyor kendini tahta. Kapanış öühim deil.
Yer İmleri