Alan sataný yazacak kimse var mý
Alan sataný yazacak kimse var mý
TürkTraktör, yerli iþ makinesi üretiminde 1 yýlý geride býraktý
Üretimine baþladýðý yerli kazýcý yükleyicileri 2020 yýlý baþýnda pazara sunan TürkTraktör, yerli iþ makinelerinde 1 yýlý geride býraktý.
DÜNYA Haber Merkezi
[email protected]
GÜNCELLEME
12 Ocak 2021 11:12
TürkTraktör, yerli iþ makinesi üretiminde 1 yýlý geride býraktý
Takip Et
TürkTraktör; paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, kazýcý yükleyici, mini yükleyici ve mini ekskavatör gibi tüm saha çalýþmalarýndaki ihtiyaçlara çözüm sunan Case ve New Holland marka iþ makineleriyle çalýþmalarýna devam ediyor.
TürkTraktör'den yapýlan açýklamaya göre þirket, 2020 yýlýnýn baþýnda önemli bir yatýrýma imza atarak kazýcý yükleyicileri Dünya Standardýnda Üretim (WCM) prensipleriyle üreterek kullanýcýlara "yerli üretim" olarak sunmaya baþladý. TürkTraktör, bu ürünleri ile kamu ve özel sektör tarafýndan tercih ediliyor.
Açýklamada görüþlerine yer verilen TürkTraktör Ýþ Makineleri Ýþ Birimi Grup Müdürü Boðaç Ertekin, TürkTraktör'ün bu yatýrýmla iþ makinelerindeki iddiasýný bir üst seviyeye taþýdýðýna dikkat çekerek, "TürkTraktör’ün Türk sanayiindeki öncü kimliðinin globaldeki partnerimizin marka bilinirliðiyle birleþmesi, bizi iþ makineleri alanýnda da güçlü bir yerli üretici yapýyor. Yerli üretim sektöre adým attýðýmýz ilk günden itibaren odaðýmýzdaydý ve bu yatýrýmý hayata geçirmemizle beraber çalýþmalarýmýza büyük bir ivme kazandýrdýk. 2020 yýlý içerisinde yerli kazýcý yükleyicilerimizi, bu makinelerin en yaygýn kullaným alanlarý olan inþaat ve hafriyat firmalarýnýn yaný sýra, maden, tarým, çevre düzenleme, liman iþletmeciliði gibi farklý birçok sektörden müþterimizle de buluþturduk. Kamu ihtiyaçlarý çerçevesinde oluþan taleplere de daha etkin þekilde yanýt vermek üzere kendimizi yapýlandýrdýk ve Devlet Malzeme Ofisi’nin kamu kuruluþlarýna sunduðu listelerde New Holland markalý yerli kazýcý yükleyicilerimizle yer almaya baþladýk." dedi.
"Yatýrýmlarýn 2021’de de devam edeceðini öngörüyoruz"
Boðaç Ertekin, Türkiye'de altyapý, enerji, ulaþtýrma, madencilik ve tarým gibi birçok faaliyet alanýnda yatýrýmlarýn yaþanan salgýn sürecine raðmen devam ettiðini belirtti. 2020’de yaþanan salgýn sürecine raðmen Türkiye iþ makineleri pazarýndaki talebin bir önceki yýla kýyasla arttýðýný bildiren Ertekin, "Kazýcý yükleyiciler baþta olmak üzere, iþ makinelerinin yaygýn þekilde kullanýldýðý sektörlere yönelik yatýrýmlarýn 2021’de de devam edeceðini öngörüyoruz. COVID-19 önlemleri çerçevesinde yýl boyunca satýþ ve satýþ sonrasý süreçlerimizi aksatmadan devam ettirdik ve 2020 hedeflerimizle paralel bir yýl geçirdik. Case ve New Holland markalarýmýzla pazara çok geniþ bir ürün gamý sunuyoruz. Hem yerli hem de ithal ürünlerimiz için, gerek satýþ ve servis hizmetleri, gerekse yedek parça tedariki kapsamýnda ülkemizin her yerinde müþterilerimize ayný yüksek kalitede hizmet saðlayacak yaygýn bir teþkilata sahibiz." deðerlendirmesinde bulundu.
Ertekin, TürkTraktör olarak kendi içlerinde oluþturduklarý inovasyon ve giriþimcilik birimi sayesinde, yeni ürün teknolojileri ve farklý iþ modelleri üzerinde çalýþmalar da yürüttüklerini, 2021 yýlý içerisinde de satýþ sonrasý konsantrasyonu ayný yönde devam ettirerek, yenilikçi ve teknolojik çözümlerle müþterilerin taleplerine en hýzlý ve etkin þekilde cevap verme gayretlerini sürdüreceklerini kaydetti.
arkadaþlar tekrar merhaba gerçi ben 2017 yýlýndan beri taþýdýðým 22 dolar maliyetli hisselerimi 23.7 dolara sattým çýktým ama bu hisse adamý fýtýk eder neredeyse 62.3 milyon lotluk froto ttrak i yakalamýþ bu hala 1 ileri 2 geri yapýyor ben otokardayým iyiki çýkýp otokara girmiþim ALLAH sizlere sabýr versin
107 bin alým yönünde devam ediyor
gün finalinde 1 162 095 adet iþlem oldu,
137 056 adet miktarýnca nakit giriþi ile günü kapattýk, herþeyin hayýrlýsý
alan satan #TTRAK #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...01132357559450
takas #TTRAK #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...01132358485545
Teþekkürler sayýn AKDENÝZ. Piramit yine batýrmýþ tahtayý.
Rüyamda TTRAK % 500 BEDELSÝZ açýklamýþ,
Kaðýdýn 600 TL olduðunu görüyorum..
Kalktýðýmda ise yüzümde küçük bir gülümseme...
![]()
Yer Ýmleri