Her hissede olduğu gibi burada da temettüler hisseye dönmedi gibi duruyor. Neden bu kadar aşağı bastıklarını anlamak güç. İyi ki portföyümün en küçük parçası bu, yoksa çok zarar yazacaktım. Y.t.d.
Her hissede olduğu gibi burada da temettüler hisseye dönmedi gibi duruyor. Neden bu kadar aşağı bastıklarını anlamak güç. İyi ki portföyümün en küçük parçası bu, yoksa çok zarar yazacaktım. Y.t.d.
Hisseyi mundar ettiler resmen. 200 yolu gözüktü.
OMIX X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğalgaz zammına traktörden sert tepki
Valla sinirden gülüyorum bu kadar kenara atılacak düzeltme yiyecek ne vardı,bu enflasyonda bu karlilikta daha iyi yerlerde fiyatlamaya katiyyen hak vermiyorlar
Ford, otokar, tofaş bölündüğü gün yükselmişti. Birgün yükselip bir gün düştüler. Bu hıyar bölündüğü günden beri hergün düşüyor. Güya diğerlerine göre daha ucuz
...Ve Tuprs Ttrak ı yakalar. Aylar önce Türk Traktör 235 TL iken Tüpraş 100 TL nin altında işlem görüyordu. Temettü hissesi diye göklere çıkardığımız (Özellikle kendim için söylüyorum ) Türk Traktör, bir yıldan beri aynı fiyatlarda. Demek ki olay sadece temettü değilmiş.Hissede büyüme hikayesi olmalı.Bu sene verdiği temettü hisseyi darmadağın etti.
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
Merhaba ,
Ttrak otomotiv sektörü altında mukayese ediliyor , aslında tarıma dayalı sanayi olarak değerlendirilmesi yada kendi alanında değerlendirmek gerekmez mi?
syg.
Yer İmleri